reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W ogóle jakie spoko imiona :D Zbysiu, Czesiu ;D hahahah
No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nie mam problemów z wc , ale możliwe że te częste golenie, badania i coś się tan podraznilo tak mocno

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też myślę, że to przez to... Jak się golimy podrazniamy meszki wlosowe...czasem zrobimy mikrootwarcie nawet i ropą podejdzie i troszke wygląda jak krosta (gulka) wielkości zielonego groszku pod skora... Samo schodzi

f2w39n7303c24ozn.png

Jeśli wzrostem pójdzie po Tobie i Twojej rodzinie to może być wysoki :) ja np. Mam 170 a mój facet 185 a ja mam też w genach wysoki wzrost bo mój ojciec ma 190 :) ale, że jestem kobieta to aż taka wysoka nie jestem mimo takiego wzrostu ojca :) więc myślę, że moja córcia będzie też wyższa niż ja a mniejsza nuż mój facet więc z 175 będzie w przyszłości miała

f2w39n7303c24ozn.png
Ale czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwo ☺️

Ale czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwo ☺️
Moi rodzice też niscy a ja 177 moja babcia była wysoka ;)

reklama
A tak ogólnie witam się z rana☺️ kciuki za wizyty i badania. Mi dzisiaj bylo ciężko w toalecie idę codziennie ale nadmiar czekolady ostatnio chyba zrobił swoje

Do góry