reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No coz, lepiej tak niz w druga strone[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Też racja [emoji23]
Na szczęście ogranicza się do 1 max 2 wizyt w wc, ale i tak... Muszę po prostu ograniczać ilościowo niektóre produkty, a nie wypijać jak wariatka hurtowe ilości [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie mam problemów z wc , ale możliwe że te częste golenie, badania i coś się tan podraznilo tak mocno

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj spokojnie do czwartku i na pewno wszystko się wyjaśnij. Nie płacz i nie stresuj się na zaś. A gdybyś jutro nie mogła przestać o tym myśleć to zadzwoń do ginekolog. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Podmywaj się szarym mydłem. Chyba o tym myślę dziewczyny mówiły. Albo biały jeleń. Musisz dopytać.

Jeszcze troszke, na prawde! Zobacz jak sxybko zlecialo te 6 miesiecy, a tu tylko 3 przed nami[emoji3]
Tak jak dziewczyny pisza, to na pewno nic zlego! Postaraj sie zasnac, bo tych nerwow masz zdecydowanie za duzo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Już czułam że schodzi ze mnie stres byłam taka ospala pomyślałam kurde wkoncu chyba dziś się wyspie wkoncu w domu w swoim łóżku poszłam pod prysznic i znów weszłam na obroty . No nic muszę się wyciszyć bo synus biedny odczuwa ten stres a i tak nic to niepomoze.
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry