reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My to się z mężem zawsze tylko śmiejemy, że nie musimy się zastanawiac nad kolorem oczu dziecka☺️ obydwoje mamy niebieski wiec nie ma innej opcji bo to gen recesywny☺️
U mnie znowu ja prawie czarne oczy ,synek ma po mnie ;) ciekawe jak córeczka chciałabym też żeby miała oo mnie ;) mąż ma takie kocie ;)

reklama
Co do imion psów w domu u rodziców mam zwykłego kundelka malutkiego wabi się BAZYL ale mój tata wola do niego BADYL ;D
Różne też śmieszne imiona dla psów słyszałam [emoji16][emoji16][emoji16] np. Można mając psa i suczkę nazwać Guzik i Pętelka i mówić Guzik z Pętelką[emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ale czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwo [emoji5]️
Ja mam też oczy po pradziadku i tak samo moja ciotka :) wszyscy maja niebieskie a my brązowe

f2w39n7303c24ozn.png

A tak ogólnie witam się z rana☺️ kciuki za wizyty i badania. Mi dzisiaj bylo ciężko w toalecie idę codziennie ale nadmiar czekolady ostatnio chyba zrobił swoje
Ja o czekoladzie i słodkim mogę teraz zapomnieć ;/ ale powiem wam że jak się dowiedziałam że mam cukrzycę to od razu mi zbrzydły ,obraziłam się na nie ;)

Różne też śmieszne imiona dla psów słyszałam [emoji16][emoji16][emoji16] np. Można mając psa i suczkę nazwać Guzik i Pętelka i mówić Guzik z Pętelką[emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Nigdy nie zapomne jak kiedyś siedzimy sobie na ławeczce a facet Kinga chodź tu do mnie ja się odwracam a on do jamnika hahahaha

Nigdy nie zapomne jak kiedyś siedzimy sobie na ławeczce a facet Kinga chodź tu do mnie ja się odwracam a on do jamnika hahahaha
Noo jak jeszcze ludzie dają imiona dla psów rzadziej spotykane a bardziej śmieszne na te czasy to inaczej niż jak takie popularne [emoji4][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] wujek mojego faceta ma psa Tosie... A to takie piękne imię

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry