reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak mi wrastały włoski, to właśnie zawsze miałam taką kluskę, jakby guzek pod skórą, średnicy kilku mm, największy miałam na wzgórku prawie 1cm średnicy....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurczę to może faktycznie to od tego oby

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki za pocieszenie , mam nadzieję że też zniknie a bolało Cię to ? Bo ja czuje tyllo taki dyskomfort w sumie no i gdyby nie prysznic to bym się niezorientiwala że tam coś takiego wyszło

Było wyczuwalne przy dotyku i tylko po lewej stronie a prawa była normalna. Też zauważyłam to pod prysznicem. Specjalnie nie bolało, dopiero jak zaczęłam sprawdzać to był taki dyskomfort - tkliwosc. Google mi podpowiadalo, że to żylaki, ale lekarz wykluczył.

Patrzyłam i właśnie zewnętrznych zmian tam żadnych niewidzialam

To nie stresuj się. Może przy zaparciach Ci tak wyskoczyło. Albo od tych częstych badań w szpitalu. Od skurczy , nie mam pojęcia. Tylko się nie stresuj. Jak nie zejdzie po kilku dniach to i tak będziesz miała zaraz wizytę i ginekolog Ci to obejrzy.

Wątpię , żeby tak w momencie Ci wyskoczyło coś. A nawet jeśli ta wątpię ,żeby to było coś groźnego. Nie denerwuj się, nie zakładaj majtek na noc, niech Ci dochodzi powietrze. A rano zadzwoń do swojej ginekolog. Tylko obejrzyj dokładnie jak to wygląda ,żebyś jej opisala. Może Cię jutro przyjmie , żeby rzucić na to okiem.
No właśnie że ja mam globulki i bez majtek to ciężka sprawa posmarowałam wazelina i ubrałam takie " najluzniejsze z możliwych zobaczymy co to znów się przyplatalo, ale fakt że dużo się golilam podczas pobytu w szpitalu liczę że to od tego

Tak w przyszłym tyg [emoji20] zadzwonię jutro rano może to zobaczy i powie co to może być ehhh co że mną nie tak że non stop cos [emoji20]

Niestety niektorzy tak maja. Trafilo na Ciebie. Rozumuem doskonale, bo tez tak mam i to tak na co dzien. Wiecznie cos mi dolega[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry