reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć :(

To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodzi :( A na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.

Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/
Tak na nfz. To bylo i tak szybko, bo w innych placowkach po 2 lata.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Było wyczuwalne przy dotyku i tylko po lewej stronie a prawa była normalna. Też zauważyłam to pod prysznicem. Specjalnie nie bolało, dopiero jak zaczęłam sprawdzać to był taki dyskomfort - tkliwosc. Google mi podpowiadalo, że to żylaki, ale lekarz wykluczył.
No właśnie u mnie identycznie że to taka tkliwosc ale do bólu daleko i też nigdzie więcej nie mam tylko w tym jednym miejscu zaraz praktycznie przy wejściu do pochwy. No nic zobaczymy czy ja tam coś "stworzylam " przez te golenie czy kolejna " atrakcja " ...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dałaś mi nadzieję , że jeszcze urosną :D
Ale pewnie po karmieniu wrócą do swojego rozmiaru :( moja mama jest całkiem płaska, po każdym dziecku wracały do swojego rozmiaru. Nie wiem czy to nawet jest zerówka :hmm:
Mi po poprzedniej ciazy zostaly 2 rozmiary wieksze. Moze Tobie tez sie uda[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja jestem naprawdę inteligentna inaczej...... Poprzednio miałam atrakcje po wypiciu większej ilości wody z kiszonej kapusty, a dzisiaj co? Otwarłam kiszone ogórki, i pierwsze co, to wypiłam szklankę wody.... Zagryzając paroma ogórkami....
I doprawiając miseczką ogórkowej... [emoji6]
I oczywiście co? Tak, siedzę w wc......
Chyba nigdy się nie nauczę...........
[emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No coz, lepiej tak niz w druga strone[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No właśnie że ja mam globulki i bez majtek to ciężka sprawa posmarowałam wazelina i ubrałam takie " najluzniejsze z możliwych zobaczymy co to znów się przyplatalo, ale fakt że dużo się golilam podczas pobytu w szpitalu liczę że to od tego

Może podraznilas, albo się zacielas i nawet nie wiedziałaś , nie wiem, już myślę na wszystkie możliwe sposoby. Ale czuję , że to tylko jakaś pierdolka :*

To nie stresuj się. Może przy zaparciach Ci tak wyskoczyło. Albo od tych częstych badań w szpitalu. Od skurczy , nie mam pojęcia. Tylko się nie stresuj. Jak nie zejdzie po kilku dniach to i tak będziesz miała zaraz wizytę i ginekolog Ci to obejrzy.
Nie mam problemów z wc , ale możliwe że te częste golenie, badania i coś się tan podraznilo tak mocno

reklama
Do góry