reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zaraz usnę na krześle [emoji14] mały kopie w worek treningowy (czyt. Pęcherz) ciąg dalszy... A ja "leżę" i tak jeszcze godzinę i heja
1522913986-1727a174c09af4b0-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Najbardziej chyba dobija mnie to uziemienie.. I spać mi się chce jeszcze [emoji14] 7 godzina to nie moja para do wstawania :D oby tylko wyniki były dobre... jak wyjdę nam lidla po drodze więc wejdę na śniadanie hehe

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mnie to niejedzenie ewidentnie nie służy. Najpierw wyszłam z domu bez skierowania. Jak już wyszłam ze skierowaniem, z zorientowałam się, że nie mam glukozy. Musiałam jeszcze zajrzeć do apteki, zaraz już będę w labie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie to niejedzenie ewidentnie nie służy. Najpierw wyszłam z domu bez skierowania. Jak już wyszłam ze skierowaniem, z zorientowałam się, że nie mam glukozy. Musiałam jeszcze zajrzeć do apteki, zaraz już będę w labie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze godzinka i będę po :) nawet nie jest mi jeszcze niedobrze

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja jeszcze godzinka i będę po :) nawet nie jest mi jeszcze niedobrze

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mnie też nie było :) Pobranie krwi miałam o 9:15 i wszystko było ok i dopiero jakoś przed 10 zrobiło mi się słabo i nogi miałam jak z waty, ale w domu chwilę odpoczęłam i zjadłam i było ok :)

A ja zjadłam to ciastko w pracy i teraz się zastanawiam czy tam czasem nie było odrobinkę alkoholu i się teraz stresuję bo normalnie to nawet nie jem cukierków z alkoholem. Chyba Małemu nic nie będzie po tym cieście?

A może skacze jak na trampolinie lub zamku dmuchanym? [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
A cholera wie :D w każdym razie upatrzył sobie ewidentnie dół mnie.. Już wolałabym dostać w żebra bo mogę nie zdążyć do WC jak Jola :D a toaleta na piętrze :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Kobitki na stronie misimi.pl są promocje [emoji16] zaszalalam i kupilam sukienkę ciazowa za 160 zł [emoji16] są też takie za 119zl, ale mi zależało żeby ona była też do karmienia bo wtedy będę mogła ja nosić gdy gdzieś będę szła z dzieckiem i będę miała ułatwienie przy karmieniu [emoji16]
1522914474-2162fe99d08ea20c-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry