reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No idziemy, idziemy, ja zawożę młodego do szkoły i potem na glukozę :tak:

Ja mam z grupa krwi taki problem ze mam kartę na nazwisko panieńskie. Teraz czekam na ten cholerny rozwód żeby wrócić do niego- i moja lekarka tez czeka, żeby się papiery zgadzały :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam badanie na grupę krwi na nazwisko panieńskie, ale lekarz mówi, że jak PESEL się zgadza to wystarczy.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Hej dziewczyny :* i ja juz wstałam bo okno wymieniają w lazience i tak się tłuka ze to szok :/ mała juz pobrykala zaczęłam liczyć ruchy z rana ale jest taka wariatka ze 10 ruchów to od razu można wyliczyć :)
Trzymam kciuki za wizyty :*
ja od ostatniego usg mam lekkiego dola dlatego tak rzadko się odzywam jakoś tak mnie martwi wszystko
Wszystko kochana będzie dobrze zobaczysz :) malutka się rusza sporo więc na pewno jest zdrowiutka :) nie denerwuj się bo ona to czuje :*
Mój Maksiu po wypiciu glukozy wierci się bardzo aż cały brzuch mi się rusza, ale od wczoraj ma nóżki gdzieś przy pęcherzu.. I dalej nie zmienił pozycji nad czym ubolewam bo to nic przyjemnego :(

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wszystko kochana będzie dobrze zobaczysz :) malutka się rusza sporo więc na pewno jest zdrowiutka :) nie denerwuj się bo ona to czuje :*
Mój Maksiu po wypiciu glukozy wierci się bardzo aż cały brzuch mi się rusza, ale od wczoraj ma nóżki gdzieś przy pęcherzu.. I dalej nie zmienił pozycji nad czym ubolewam bo to nic przyjemnego :(

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój kopie gdzieś w okolicach lewego jajnika, zastanawiam się gdzie on ma główkę.

Dokładnie tak jest. Ja w 1 ciąży więcej się ruszałam i nie jadlam jakoś dużo, a przytyłam 23kg. Teraz mam o wiele mniej ruchu i wydaje mi sie, że ciągle jem, a przytyłam póki co 4kg. Nie wiem od czego to zależy.

w57v9n73fe3ysoga.png

ja w pierwszej 30 kg sama woda tak puchłam na tym etapie z corka mialam juz ponad 20kg!!!
jadlam normalnie mialam 21 lat wiec mloda zwinna itd

teraz koniec 26 tyg + 8kg mam tez jem normalnie wiek 30lat kondycja -10 :D

nie wiem od czego to zalezy

reklama
Do góry