reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A cholera wie :D w każdym razie upatrzył sobie ewidentnie dół mnie.. Już wolałabym dostać w żebra bo mogę nie zdążyć do WC jak Jola :D a toaleta na piętrze :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi też tak urzeduje na dole [emoji16] nie kopie w pęcherz, ale leży ksiezniczka na ziarnku grochu na nim chyba bo miekko i ciągle chce siku a jak wstanę to dwa razy bardziej niż jak leżę czy siedzę [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kobitki na stronie misimi.pl są promocje [emoji16] zaszalalam i kupilam sukienkę ciazowa za 160 zł [emoji16] są też takie za 119zl, ale mi zależało żeby ona była też do karmienia bo wtedy będę mogła ja nosić gdy gdzieś będę szła z dzieckiem i będę miała ułatwienie przy karmieniu [emoji16]
1522914474-2162fe99d08ea20c-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo ładna, taka kobieca :)

Ola spokojnie! Nie myśl bo zwariujesz, a Małemu nic nie będzie ;)

Mojemu synkowi odpadl kikut w szpitalu w drugiej dobie i miałam spokoj już w domu ;)

Jak dziś pięknie :) zaraz pakuje dzieci i jedziemy do Rabki do parku, pochodzic koło solanek i na plac zabaw. Obym dała radę :)
Dzięki kochana, bo się postresowałam. O to miałaś fajnie z tym kikutem. Zazdroszczę tego wyjścia na dwór, taka piękna pogoda a tu trzeba w pracy siedzieć. Ale w sobotę sobie to odbiję, już się cieszę :)

Mi też tak urzeduje na dole [emoji16] nie kopie w pęcherz, ale leży ksiezniczka na ziarnku grochu na nim chyba bo miekko i ciągle chce siku a jak wstanę to dwa razy bardziej niż jak leżę czy siedzę [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój też nie kopie po pęcherzu, albo ja tego nie umiem rozróżnić, ale też co chwilę chce mi się siku, więc też może na nim leży :p

Kobitki na stronie misimi.pl są promocje [emoji16] zaszalalam i kupilam sukienkę ciazowa za 160 zł [emoji16] są też takie za 119zl, ale mi zależało żeby ona była też do karmienia bo wtedy będę mogła ja nosić gdy gdzieś będę szła z dzieckiem i będę miała ułatwienie przy karmieniu [emoji16]
1522914474-2162fe99d08ea20c-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo ładna :) i taki kolor? :) jak tak to ładny ;)))

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Bardzo ładna :) i taki kolor? :) jak tak to ładny ;)))

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Bardzo ładna, taka kobieca :)

Dzięki kochana, bo się postresowałam. O to miałaś fajnie z tym kikutem. Zazdroszczę tego wyjścia na dwór, taka piękna pogoda a tu trzeba w pracy siedzieć. Ale w sobotę sobie to odbiję, już się cieszę :)

Mój też nie kopie po pęcherzu, albo ja tego nie umiem rozróżnić, ale też co chwilę chce mi się siku, więc też może na nim leży :p
Po domu chodzę w spodniach dresowych (moich[emoji16]) i swetrze mojego faceta to chociaż na wyjście trzeba być kobiecym [emoji16] kupię sobie białe trampki i będę smigac cala ciąże

f2w39n7303c24ozn.png

Boleć troszkę boli ale da się żyć. Chodzę tylko oklejona tasmami na niebiesko, różowo i czarno. Wesoło mi od razu.

A jak u Ciebie?

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
I bardzo dobrze, u nas Mały też obkupiony a ja chodzę w dwóch parach spodni i nie mam nic innego :p

Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno będzie ok :) Skoro się wszystko uspokoiło to musi być dobrze [emoji110]

reklama
Do góry