reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
I bardzo dobrze mamuśka :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie ok. Zobaczysz, [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I bardzo dobrze, u nas Mały też obkupiony a ja chodzę w dwóch parach spodni i nie mam nic innego :p
Kurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebie :o ale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później :) zwykle tuby :) chyba że się rozciągną ale nie sądzę :) wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl :D szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Onaszczesliwa2018 Super, że u Ciebie dobrze. Ja też tak mam, że mi się udzielają nastroje innych, więc rozumiem co czujesz. Oby Cię szybko wypuscili dla zdrowia Twojego i maluszka :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Tak tak jak będzie ok to mnie dziś wypuszcza [emoji4] także trzymajcie kciuki[emoji110]

dzien dobry ja wczoraj padłam z zmeczenia chyba juz nie dam rady z taka energia jak zawsze...

o 4:30 moj synus mnie obudzil kopał, rozciagał sie wszystko naraz :D

ja na ta glukoze ide jutro a mi sie nie chccceee ale obiecałam @JustMe55 [emoji14]

@olaaa7 powodzenia na wizycie ja mam dopiero 20.04 potem napewno za oklo 4 tyg ale zapisze sie za 3 tyg bo jednak bedzie to po 30 tyg wiec chyba wole zeby czesciej sprawdzał czy wszytsko ok
Ja właśnie wypilam i nie było złe ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już właśnie wypiłam ten cukier [emoji14] nie było tak strasznie, 9.30 i 10.30 i do widzenia :D chyba że najgorsze dopiero nadejdzie ale lepiej mnie nie straszcie :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Będzie Oki [emoji4] [emoji123] ja moja też bez większych problemów znioslam także jak nic na początku Cię niewzielo to już z górki teraz myślę [emoji4]

Kurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebie :o ale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później :) zwykle tuby :) chyba że się rozciągną ale nie sądzę :) wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl :D szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Łooo jak Ty to robisz, że wyhaczasz takie promocje?!

reklama
Heja!
@olaaa7 ja octenisept mam i będę stosować, nie mam zamiaru czyścić pępuszka spirytusem :D powodzenia dziś, trzymam kciuki :*
@Darka83 cieszę się że Ci lepiej :)
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki żebyś dziś juz czuła sie wspaniale i zeby puścili Was do domu :)
Trzymam kciuki za dziewczyny które piją dziś glukozę, mam nadzieję, że dobrze to zniesiecie :D
A ja wstałam i ide na paznokcie :D
Miłego dnia :)
Miłego dnia Jolciu [emoji8] a jak Ty się trzymasz? Jak mama i L?

Do góry