reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurczę kochana to suuuuuper wiadomość [emoji123] [emoji123] [emoji123] bardzo się cieszę że chociaż troszkę potrafią zaradzic coś na te bóle [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Boleć troszkę boli ale da się żyć. Chodzę tylko oklejona tasmami na niebiesko, różowo i czarno. Wesoło mi od razu.

A jak u Ciebie?

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy octenisept jest dobry czy lepiej go nie stosować? Kupiłam ale teraz trafiłam na jakiś artykuł, że niby opóźnia od odpadnięcia kikuta ale nie wiem ile w tym prawdy.

Boleć troszkę boli ale da się żyć. Chodzę tylko oklejona tasmami na niebiesko, różowo i czarno. Wesoło mi od razu.

A jak u Ciebie?

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Darka, jak pisanka wielkanocna, mogli Cię na święta już ozdobić ;)

Dzień dobry, udanych wizyt!

Ja muszę zacząć się pakować....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Onaszczesliwa2018 Super, że u Ciebie dobrze. Ja też tak mam, że mi się udzielają nastroje innych, więc rozumiem co czujesz. Oby Cię szybko wypuscili dla zdrowia Twojego i maluszka :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Ostatnia edycja:
Ja dotrę do labu bliżej 9.30

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już właśnie wypiłam ten cukier [emoji14] nie było tak strasznie, 9.30 i 10.30 i do widzenia :D chyba że najgorsze dopiero nadejdzie ale lepiej mnie nie straszcie :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Heja!
@olaaa7 ja octenisept mam i będę stosować, nie mam zamiaru czyścić pępuszka spirytusem :D powodzenia dziś, trzymam kciuki :*
@Darka83 cieszę się że Ci lepiej :)
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki żebyś dziś juz czuła sie wspaniale i zeby puścili Was do domu :)
Trzymam kciuki za dziewczyny które piją dziś glukozę, mam nadzieję, że dobrze to zniesiecie :D
A ja wstałam i ide na paznokcie :D
Miłego dnia :)

Marika, powodzenia ;) mnie to czeka jutro
Najbardziej chyba dobija mnie to uziemienie.. I spać mi się chce jeszcze [emoji14] 7 godzina to nie moja para do wstawania :D oby tylko wyniki były dobre... jak wyjdę nam lidla po drodze więc wejdę na śniadanie hehe

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

hej :)
po wczorajszej szkole rodzenia bardzo fajnie :) fajna położna prowadząca, ogólnie pozytywnie :) dowiedziałam się wczoraj, że coś w "wytycznych" się zmieniło i nie może być grupa krwi wcześniejsza (legitymacje z krwiodawstwa, wcześniej wyznaczone) tylko nowe zrobione w ciąży. Muszę o tym lekarce powiedzieć i dorobić . Zbieram się do tego gin jednak powoli
Serio?? Przecież grupa krwi się nie zmienia. Ja przynioslam lekarzowi badanie z 1 ciąży. Co za bzdura...

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Heja!
@olaaa7 ja octenisept mam i będę stosować, nie mam zamiaru czyścić pępuszka spirytusem :D powodzenia dziś, trzymam kciuki :*
@Darka83 cieszę się że Ci lepiej :)
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki żebyś dziś juz czuła sie wspaniale i zeby puścili Was do domu :)
Trzymam kciuki za dziewczyny które piją dziś glukozę, mam nadzieję, że dobrze to zniesiecie :D
A ja wstałam i ide na paznokcie :D
Miłego dnia :)
Ooo to pokaż potem efekty :D

Do góry