reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja za dwa dni 27 tydzień to tez 7 miesiąc czy jeszcze nie???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
27+1 to już 7 miesiąc :) Ja zaczynam we wtorek :D

A ja jechałam w autobusie zapchanym a na siedzeniach sami młodzi faceci i co? Żaden dupy nie ruszył udawali że nie widza

Brak słów.

Oooo to ten sam dzień nam wychodzi może się uda [emoji4] ja bardzo liczę na szybszy poród jakoś mam przeczucie ze to będzie koło 10.07

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A może uda się w moje urodziny 11.07 :D ja OM miałam 2.10, cykle nie wiem jakiej długości ale zdaje mi się, że jeszcze trzymały je w ryzach anty bo owu miałam chyba 13 lub 14 dc sądząc po bólach i termin z OM wychodzi na 9.07 a z ostatniego prenatalnego usg też na 9.07 :) Ja to bym się cieszyła jakbym urodziła 7.07 w naszą pierwszą rocznicę :D W ogóle to jak to zazwyczaj jest przy pierwszym porodzie, jest przed terminem czy po?

reklama
Witam sie z rana. Mala już daje znać o sobie ☺️ powodzenia wszystkim wizytującym i badającym. Ja przed następna wizyta morfologia i mocz do zrobienia
Mój Mały też wczoraj wieczorem szalał, znowu kopał mocno co było dobrze widać na brzuchu a jeszcze bardziej czuć leżąc na lewym boku, tak przebierał nóżkami, że szok :D aż nie wiem czy to piętki czy kolanka :D Ale uczucie cudowne :) Dziś rano też troszkę kopie :)

Dzień dobry, szykuje się na badanie glukozą.. Buuu a jestem już taka głodna :/ no cóż, będę miała to w końcu za sobą :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bądź silna [emoji123][emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Córka odwieziona do szkoły, słońce świeci, aż chce się coś robić. Po wczorajszej fizjoterapii udało mi się przespać cała noc. Mam nastawiony troszkę kręgosłup. Spojenie , biodra i kręgosłup zatajpowane i od razu lepiej. I co najważniejsze mam swojego rehabilitanta na telefon. Przyjedzie do domu. Minimum dwa razy w tygodniu. Super. Szkoda tylko że wszystko prywatnie. Ale w ten sposób może wytrzymam do 37 tygodnia. Jeszcze tylko 9 zostalo[emoji3][emoji3][emoji3]
Powodzenia na glukozie i wizytach. Ja mam dopiero w środę. Zobaczymy o za kolos siedzi w brzuchu. 15.03 miał już 750 gram. Stawiam że będzie coś koło 1200.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Córka odwieziona do szkoły, słońce świeci, aż chce się coś robić. Po wczorajszej fizjoterapii udało mi się przespać cała noc. Mam nastawiony troszkę kręgosłup. Spojenie , biodra i kręgosłup zatajpowane i od razu lepiej. I co najważniejsze mam swojego rehabilitanta na telefon. Przyjedzie do domu. Minimum dwa razy w tygodniu. Super. Szkoda tylko że wszystko prywatnie. Ale w ten sposób może wytrzymam do 37 tygodnia. Jeszcze tylko 9 zostalo[emoji3][emoji3][emoji3]
Powodzenia na glukozie i wizytach. Ja mam dopiero w środę. Zobaczymy o za kolos siedzi w brzuchu. 15.03 miał już 750 gram. Stawiam że będzie coś koło 1200.

Kurczę kochana to suuuuuper wiadomość [emoji123] [emoji123] [emoji123] bardzo się cieszę że chociaż troszkę potrafią zaradzic coś na te bóle [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ooo to fajnie z tym rehabilitantem :) Dobrze, że fizjoterapia pomaga :)

Do góry