reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj rano miałam badanie krzywa cukrową. Tą glukozę cytrynową da się nawer jakoś wypić :) myślałam że będzie gorzej. Jedynie później było mi trochę nie dobrze. Jak wróciłam do domu to musiałam się trochę zdrzemnąć. Byłam dzisiaj około 20 w auchanie i widziałam Agnieszkę z mężem ;) świat jest mały :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj rano miałam badanie krzywa cukrową. Tą glukozę cytrynową da się nawer jakoś wypić :) myślałam że będzie gorzej. Jedynie później było mi trochę nie dobrze. Jak wróciłam do domu to musiałam się trochę zdrzemnąć. Byłam dzisiaj około 20 w auchanie i widziałam Agnieszkę z mężem ale głupio było mi podejść i zagadać ;) świat jest mały :)
Ja idę jutro. Glukozę kupiłam zwykłą, zamierzam doprawić własną cytryną, ewentualny zakaz oleję.

Ja do swojej wizyty równy tydzień mam a juz sie doczekac nie moge , dzis wizyte ma szwagierka tak sie mijamy tygodniami :D6 tyg roznicy jest :> Mój mały też dał znać dzis juz o sobie :) czekam na wyplate zaczelam robic zamowienie na allegro i wyszlo prawie 300 zl

Ja do swojej wizyty równy tydzień mam a juz sie doczekac nie moge , dzis wizyte ma szwagierka tak sie mijamy tygodniami :D6 tyg roznicy jest :> Mój mały też dał znać dzis juz o sobie :) czekam na wyplate zaczelam robic zamowienie na allegro i wyszlo prawie 300 zl
To juz niedługo ☺️ ja miałam wczoraj a teraz 25.04 dluzej niż 3 tygodnie nie jestem w stanie wytrzymać ☺️

Dzień dobry, szykuje się na badanie glukozą.. Buuu a jestem już taka głodna :/ no cóż, będę miała to w końcu za sobą :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Gratuluję udanej wizyty :) Duża dzidzia już :)

Bo tak się zastanawiam czy opłaca mi się kupować zimowy komplet do gondoli. Tylko , że on kosztuje ok 300zl i założę go dopiero pewnie w listopadzie ? I na 2/3 miesiące się opłaca ? Czy lepiej się wstrzymać i kupic coś letniego na spacerówkę .
Zobacz załącznik 844635 Zobacz załącznik 844636 Zobacz załącznik 844637 Zobacz załącznik 844638 Zobacz załącznik 844639 Zobacz załącznik 844640
Bardzo fajne :) Jeśli masz luźną kasę to kup, czemu nie :) Ja raczej nie kupię, chociaż kto wie, jak trafię na coś co mi wpadnie w oko to różnie może być :D Póki co nie wiem gdzie szukać takich akcesoriów do wózka.

Łóżko kupione obyło się bez kłótni wstał książę i pojechaliśmy

Któraś mnie pytała wczoraj o tapetę wiec wstawiam zdj
pokoik jest mały ma Ok 16m tylko jest skos
Ściany będą białe a jedna ściana w tapecie kupiliśmy ja w castoramie 30,00 zł za rolke wiec nie jest złe a wystarcza dwie, łóżko kupiliśmy z olx praktycznie nowe wogole nie zniszczone z materacem nowym za 130,00 zł fakt przyda się za około 2,5 roku ale teraz będzie służyć jak ja będę musiała się położyć na noc przy małym ( mąż chodzi na rano do pracy wiec tez musi być wyspany wtedy ja będę spala u Antosia )
Musze dokupić tylko komodę w ikei na ubranka, łóżeczko jest szafa jest z dodatków kupię jakiś ładny fotel uszak mysle nad szarym lub musztardowym kolorze jakieś ramki i tyle
Staram się gospodarnie minimalistycznie ale ładnie urządzać zobaczymy efekt końcowy
A tapeta taka :
1522867441-8b316d5a1b92aa80-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ładna tapeta :) Miałam plan żeby namalować na ścianie góry w tym stylu i taka tapeta na innej ścianie pasowałaby super. Ale jakoś nie mam weny na kolorystykę pokoju.

Do góry