reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No z głodu umrzeć tutaj to niepozwola [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytam o dikladke z ciekawosci jak bede hih a Uk nie bylo tylkp chleb z maslem jako dodatek
[emoji23][emoji13][emoji13]bravo niemcy ze dbaja o pacjenta

Aha no ale kk trza tez placic [emoji23][emoji23]po porodzie przyjdzie ci rachunek na cos ponad 2 tys € bez paniki tylko huhu idziesz z tym I aktem urodzenia dzidzi do twej kk I tyle [emoji3][emoji3][emoji106]bo musza tez ci kk wyslac nr kk dla niego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytam o dikladke z ciekawosci jak bede hih a Uk nie bylo tylkp chleb z maslem jako dodatek
[emoji23][emoji13][emoji13]bravo niemcy ze dbaja o pacjenta

Aha no ale kk trza tez placic [emoji23][emoji23]po porodzie przyjdzie ci rachunek na cos ponad 2 tys € bez paniki tylko huhu idziesz z tym I aktem urodzenia dzidzi do twej kk I tyle [emoji3][emoji3][emoji106]bo musza tez ci kk wyslac nr kk dla niego

Dobrze , że mówisz bo byłabym zaskoczona jakbym zobaczyła taki rachunek [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo możliwe że tak jest.. A teraz każdy młodzian łeb w telefon i nic nie widzi!!! Za kudły takiego.. Mi nawet dziś babka jak jej powiedziałam że ma spokojnie siedzieć bo jechałam tylko 2 przystanki kazał usiąść bo powiedziała że tramwaj może zahamować nagle i polecę... Ale aż mi dziwnie jak mi ludzie wstają z miejsc jak wsiadam :o

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To ja w rossman ostatnio brzych i wizek a ludzie sie wcisneli przdemnie[emoji33][emoji85][emoji85]bywa I tak widzisz

reklama
Pewnie zero masla I zero podjadanek ja tak to wnioskuje bo moi tylko obiad syty I kolacja syta no I sniadanie dwa ciastka lub brioche I tyle nigdy nie widzialam ich jedzac miedzy posilkami I maz tez nie , wiadomo idziemy na lody ok zje ale nie ma kanapek u masla

Nie wiem jak z masłem ogólnie, bo M. je. Ale nie uwierzę tez ze od samego braku masła wszyscy szczupli ;)

Mimo wszystko wydaje mi sie ze jedzenie częściej mniejszych porcji jest zdrowsze niż 2 x dziennie pod korek... nie wspomne o tych codiznnnych słodkich śniadaniach- i jednak pewnie ma to wpływ na zdrowie, jak widać po M. jak dla mnie zdecydowanie za dużo węglowodanów... ogólnie dość ciężko się czułam. Ale to pewnie tez kwestia tego ze każdy do czegoś innego przyzwyczajony.

Do góry