reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja OM 4.10, cykle 29 dni. Termin z OM 12.07, a z usg pierwszego prenatalnego 10.07[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oooo to ten sam dzień nam wychodzi może się uda [emoji4] ja bardzo liczę na szybszy poród jakoś mam przeczucie ze to będzie koło 10.07

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nazwę na takich.. Kutasy jedne.. Nie lubię ludzkiej znieczulicy.. Mi dziś babka jakoś może po 50 ustaliła a młodzi siedzą.. Ja zawsze ustępowałam

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Bo my jesteśmy z tego pokolenia ci rodzice wpajali nam wartości społeczne

Tutaj można powiedzieć ze wszyscy szczupli! Nie wiem jak oni to robią... ponadto ja naprawdę nie mam takiej pojemności. Powinnam być chuda jak tak patrze a jednak jakoś tak nie jest ;)

Pewnie zero masla I zero podjadanek ja tak to wnioskuje bo moi tylko obiad syty I kolacja syta no I sniadanie dwa ciastka lub brioche I tyle nigdy nie widzialam ich jedzac miedzy posilkami I maz tez nie , wiadomo idziemy na lody ok zje ale nie ma kanapek u masla

Bo my jesteśmy z tego pokolenia ci rodzice wpajali nam wartości społeczne

Bardzo możliwe że tak jest.. A teraz każdy młodzian łeb w telefon i nic nie widzi!!! Za kudły takiego.. Mi nawet dziś babka jak jej powiedziałam że ma spokojnie siedzieć bo jechałam tylko 2 przystanki kazał usiąść bo powiedziała że tramwaj może zahamować nagle i polecę... Ale aż mi dziwnie jak mi ludzie wstają z miejsc jak wsiadam :o

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O super by bylo.....a czarne chmury miej w dupie...... Tylko spokoj moze ci pomoc. A tymi babkami sie nie przejmuj. Panika nie jest wskazana bo cisnienie skacze,tak jak dzis u mnie wkurzylam sie na to ze nie odbieraja na Karowej glowa mnie rozbolala a cisnienie 148/84 . jeszcze tego by mi brakowalo zeby z cisnieniem walczyc. Dlatego kochana dobrze jest ,malutki rosnie wyciszylo soe u ciebie i do przodu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna kurczę jeszcze z ciśnieniem problemy bidulka :( oby to jednorazowy wyskok nerwusku[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem czy dobrze mierze, ale na wysokości pepka 93/4 a troszkę niżej 90 :p

Może też mi się uda rodzić z K. Jak nie to z mamą. (Placi się za poród rodziny ? Trzeba to wcześniej uzgodnić ?)

Dokładnie :) zwłaszcza, że jeśli się ma ochotę i czuję się potrzebę jedzenia to nie można się głodzić..

Zazdroszczę Ci porodu. Ale też podziwiam bo ja pewnie o tej 22 już bym była w drodze do szpitala, a ty położyłas się spać :p ale dzięki temu miałaś rano poród trwający 3 godziny . Nie całą noc :)

Mam jeszcze czas, do jesieni się zastanowię :) nie chce też wyrzucić kasy w błoto :/ a podoba mi się to strasznie :) tylko mój wózek będzie trzy kolorowy i też nie wiem jak będzie to wyglądało :)

Ja po lyczku w nocy się napiłam. Po wypiciu też mogłam się napić wody, więc to raczej nie robi problemu :)

Wysokosc pepka 114.5[emoji23][emoji23][emoji23]cm u mnie

reklama
A tam wszystko zrzucimy po porodzie jak tyle potrzebujesz zjesc to co poradzisz widocznie organizm takie ma zapotrzebowanie[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No dokladnie
Ja to I chipsy tez wtrynie o 23 jrsli jedt ochpta
Gorzej rano zgaga ...
Generalnie jem norma ale zachciankj tez mam wiec jem

Do góry