reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie już urochomilam oczywiscie wujka Google i czytam bzdury wrrrrr jak ja niecierpie siebie samej za to

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj.. sama miałam ochotę wejść i zobaczyć o co chodzi z zaprzestaniem wzrostu dziecka. Ale wolę nawet nie myśleć o takich rzeczach. I ty tez zapomnij.
Leżałam w szpitalu [emoji23] bo to był 42 tydz wiec już mnie zostawili ale co ty myślisz ze ktoś się przejął ?? Pielęgniarka mi powiedizala ze najgorsze przedemna dopiero a skurcze co 5-6 min to jeszcze nic [emoji23] umia pocieszyć czasem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A no w sumie mówiłaś , że po terminie heh. To raczej , że w szpitalu :huh: dlatego nie chciałabym trafić na takie osoby bez serca :unsure: zamiast pomóc to jeszcze zdoluja :hmm:
A mnie az skreca....bo nie napije sie coli ani nie nawpieprzam wieczorem chipsow czy czekolady.[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna :(:( a chrupki kukurydziane ? Wiem , że to nie to samo :(

reklama
Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?

Na lato to i samo body bedzie ok zalezy od temp
Ale nie dobrze jesr przegrzwac cialko

A to moja "karta "dan [emoji23]
e3b851239b2ee0610a447f1d115afd7b.jpg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No kurde ristorante [emoji2][emoji106]

A z usg jaki termin ci wychodzi? I z okresu???

Ja miałam ost okres 7.10 cykle 28 dniowe i do zapłodnienia doszło idealnie w 14 dniu
Wg okresu termin na 17 lipca a wg usg każdego 10.07

Ja OM 4.10, cykle 29 dni. Termin z OM 12.07, a z usg pierwszego prenatalnego 10.07[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja jechałam w autobusie zakochanym a na siedzeniach sami młodzi faceci i co? Żaden dupy nie ruszył udawali że nie widza

Mam nazwę na takich.. Kutasy jedne.. Nie lubię ludzkiej znieczulicy.. Mi dziś babka jakoś może po 50 ustaliła a młodzi siedzą.. Ja zawsze ustępowałam

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie czytaj.. sama miałam ochotę wejść i zobaczyć o co chodzi z zaprzestaniem wzrostu dziecka. Ale wolę nawet nie myśleć o takich rzeczach. I ty tez zapomnij.

A no w sumie mówiłaś , że po terminie heh. To raczej , że w szpitalu :huh: dlatego nie chciałabym trafić na takie osoby bez serca :unsure: zamiast pomóc to jeszcze zdoluja :hmm:

Biedna :(:( a chrupki kukurydziane ? Wiem , że to nie to samo :(
Kukurydza chyba ma wysoki indeks glikemiczny.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry