Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja 16-11 tez JuZ wkoncu zobacze serce [emoji7][emoji7]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zakladalam konto mialam 30 teraz we wrzesniu skonczylam 31☺Kinga30 masz 30lat czy to tylko nick?
U mnie zawsze jak byl tylko pecherzyk to dostawalam wizyte za 2 tygodnie.Dziewczyny zastanawiam się, bo pierwsze usg mialam w szpitalu w 5 tyg bo mialam bóle brzucha i byl tylko pecherzyk i teraz byłam u ginekologa ostatnio to dał mi usg dopiero na 11 grudnia, czy to dobrze? Nie powinnam mieć też wcześniej aby zobaczyć czy jest zarodek?
Ja z corka bylam w 6 mialam tylko pecherzyk, ale niektore dziewczyny juz w 6 skysza serduszkoDziewczyny czy 6 tydzień to zbyt wcześnie żeby usłyszeć serduszko?
Mi się wydaje że to 5t.c.Dziewczyny obliczalam sobie teraz na różnych kalkulatorach ciąży tydzień ciąży i na jednym wyszedł mi 5 tydzień na drugim 6 a na trzecim 7! Któremu wierzyć? Moja ostatnia miesiączka to 2 pazdziernika