reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wlasnie dziewczyny jest juz ktoras po wizycie? Ja bylam z corka w 6 tc z synkiem w 5 tc zawsze byl tylko pecherzyk, ale teraz pewnie tez tak pojde

Jak czytam Wasze posty to jesteście zaprawione w bojach i macie już pociechy U mnie wszystko będzie nowe! Jak urodzę to będę miała 30lat i mam nadzieje, ze uda nam się jeszcze jedno więcej zmajstrować zanim skończę 35 a może i poszczęści się więcej jak wasze samopoczucie na początku ciąży? Mnie dopadło wszechogarniające zmęczenie i niepohamowany apetyt, który pasuje okiełznać, bo już 1kg więcej na wadze i brzuch zaokrąglony...

Bedzie dobrze ;)) wiek nie ma znaczenia ha duzo starsza of ciebie a ciaza 6 Tydz 1 d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez ;) Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Bylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez ;) Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja tez raczej pojde wczesniej, ze wzgledu na to, ze obydwie ciaze na podtrzymaniu I teraz na pewno tez cos dostane

reklama
Do góry