reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
Taki mały pęcherzyk dal mi zdjecie i teraz czekam na czwartkowa wizyte cala w stresie ;/Moni widziałaś już coś na wizycie ?
Moni17.06
Powiedzial ze juz wiecej wtedy powieTaki mały pęcherzyk dal mi zdjecie i teraz czekam na czwartkowa wizyte cala w stresie ;/
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jak czytam Wasze posty to jesteście zaprawione w bojach i macie już pociechy U mnie wszystko będzie nowe! Jak urodzę to będę miała 30lat i mam nadzieje, ze uda nam się jeszcze jedno więcej zmajstrować zanim skończę 35 a może i poszczęści się więcej jak wasze samopoczucie na początku ciąży? Mnie dopadło wszechogarniające zmęczenie i niepohamowany apetyt, który pasuje okiełznać, bo już 1kg więcej na wadze i brzuch zaokrąglony...
Bedzie dobrze ) wiek nie ma znaczenia ha duzo starsza of ciebie a ciaza 6 Tydz 1 d
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Bylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
kinga30
Ja tez raczej pojde wczesniej, ze wzgledu na to, ze obydwie ciaze na podtrzymaniu I teraz na pewno tez cos dostaneBylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]
reklama
Podziel się: