reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wlasnie dziewczyny jest juz ktoras po wizycie? Ja bylam z corka w 6 tc z synkiem w 5 tc zawsze byl tylko pecherzyk, ale teraz pewnie tez tak pojde

Jak czytam Wasze posty to jesteście zaprawione w bojach i macie już pociechy U mnie wszystko będzie nowe! Jak urodzę to będę miała 30lat i mam nadzieje, ze uda nam się jeszcze jedno więcej zmajstrować zanim skończę 35 a może i poszczęści się więcej jak wasze samopoczucie na początku ciąży? Mnie dopadło wszechogarniające zmęczenie i niepohamowany apetyt, który pasuje okiełznać, bo już 1kg więcej na wadze i brzuch zaokrąglony...

Bedzie dobrze ;)) wiek nie ma znaczenia ha duzo starsza of ciebie a ciaza 6 Tydz 1 d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez ;) Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Bylam w 5 tyg 5 dni I tez tylko pecherzyk najlepsze Usg kolp 7 wzwyz co nue oznscza ze 6 brak serca bo moze byc tez ;) Ja cierpliwie czekam na serduszko [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja tez raczej pojde wczesniej, ze wzgledu na to, ze obydwie ciaze na podtrzymaniu I teraz na pewno tez cos dostane

reklama
Do góry