Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja tez raczej pojde wczesniej, ze wzgledu na to, ze obydwie ciaze na podtrzymaniu I teraz na pewno tez cos dostane
Dlaczego mas tym razem dostac? JuZ plamisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez raczej pojde wczesniej, ze wzgledu na to, ze obydwie ciaze na podtrzymaniu I teraz na pewno tez cos dostane
Dziewczyny to moja 3 ciąża termin mam na moje 40 urodziny dokładnie...
Nie, ale ostatnio tez nie plamilam a ze wzgledu na pierwsza ciaze I plamienia I krwawienia dostalam od razuDlaczego mas tym razem dostac? JuZ plamisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwiU mnie bedzie 4 cesarka! Troche sie boje . Najgorsza byla 1 bo mialam po noej zakrzepice. Wiec czekam na wizyte teraz jak na zbawienie i decyzje czy brac zastrzyki na rozdzedzenie krwi. Bedzie dobrze. Ja cc w 33 37 i 38 tyg.
Moge wiedziec z jakiego powodu? Ja bralam w drugiej i trzeciej od poczatku clexan 80. Kurcze przydalo by mi sie isc do chirurga naczyniowego.Ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi
Rowniutko usg 4 tyg. A z ost miesiaczki nie pamietam a na wydruku nie ma. Wizyte mam 16.11wiec jeszcze troche.Ja serduszko zawsze slyszalam w 8 tygodniu dopiero ale jak tak czytam wpisy to wydaje mi sie, ze pozno bo dziewczyny juz w 6 slysza. Oliwka w 4 tygodniu I ktorym dniu bylas?