reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To ja planuje na pierwszą wizyte isc koncem listopada. Ale nie wiem czy wytrzymam. Martwie sie, ze jezeli poprzednia ciążę mialam na podtrzymaniu i pessarze, to moze teraz powinnam sie wybrac szybciej by sprawdzic czy z moją szyjka wszystko ok..

Ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi
Moge wiedziec z jakiego powodu? Ja bralam w drugiej i trzeciej od poczatku clexan 80. Kurcze przydalo by mi sie isc do chirurga naczyniowego.

Dzis patrzylam na usg dzieciakow to pierwsze mam z 4tyg z pecherzykiem a z 9 z ladnym zarysem dzieciaczka. Teraz 1 wizyta w 7tyd3dniu i mam nadzieje ze bedzie serducho.

Ja serduszko zawsze slyszalam w 8 tygodniu dopiero ale jak tak czytam wpisy to wydaje mi sie, ze pozno bo dziewczyny juz w 6 slysza. Oliwka w 4 tygodniu I ktorym dniu bylas?

reklama
Do góry