reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurdeeee jakieś delikatne plamienie mam. Byłam właśnie w WC i na papierze malutka czerwona kropka. Ale podbrzusze mnie pobolewa I się wystraszylam... :(:(:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
redavecad,
Hej jak u Ciebie przebiegala pierwsza ciaza czytalam ze tez mialas krazek? Od ktorego tyg I czy musialas lezec?ciekawe jak bedzie w tej ciazy?ja juz sie obawiam
Moja szyjka po 3 latach nie wrocila do formy, lekarka mnie straszyla, ze jak zajde w ciążę to mogę mieć teraz leżąca :/ w tamtej mialam zalecenia by duzo sie oszczedzac. Kilka razy lezalam w szpitalu.
Póki co nic mnie nie boli, mam nadzieję, ze bedzie ok. Jak by co, to nie wiem czy ten krążek co mam, to mozna zalozyc ponownie?

Miałaś podobny problem?

Moja szyjka po 3 latach nie wrocila do formy, lekarka mnie straszyla, ze jak zajde w ciążę to mogę mieć teraz leżąca :/ w tamtej mialam zalecenia by duzo sie oszczedzac. Kilka razy lezalam w szpitalu.
Póki co nic mnie nie boli, mam nadzieję, ze bedzie ok. Jak by co, to nie wiem czy ten krążek co mam, to mozna zalozyc ponownie?

Miałaś podobny problem?
Tak od 19 tyg ciazy mialam pessar niby na poczatku sie oszczedzalam ale normalnie robilam jedzenie moze nie sprzatalam juz tak intensywnie ale na zakupy jezdzilam uridzilam w 36 tyg trzy dni na fenetrolu przy okropnych skyrczach nie dalo sie ich wyciszyc,ciekawe czy teraz tez bede miala problem z szyjka,czy cuda sie zdarzaja I donosze szczesliwie :-)

Miałaś podobny problem?
Ile na twoje dzuecko ?

No to pulchniutki :-)
Nie widac bylo, ze tyle wazyl☺ no I do corki, ktora miala 3770 to roznica byla ogromna. Ja mialam, dwie ciaze lezace ale u mnie na poczatku przyczyna byly krwiaki. No I z corka to lezalam do 18 tygodnia, potem chodzilam chociaz musialam sie oszczedzac. A z synkiem do 16 tygodnia lezalam przez krwiak, potem bylam mocno chora zapalenie uszu I zatok I w 25 tygodniu przeszlam niezyt zoladkowo jelitowy, odwodniona trafilam do szpitala I zaczely sie skurcze

Tak od 19 tyg ciazy mialam pessar niby na poczatku sie oszczedzalam ale normalnie robilam jedzenie moze nie sprzatalam juz tak intensywnie ale na zakupy jezdzilam uridzilam w 36 tyg trzy dni na fenetrolu przy okropnych skyrczach nie dalo sie ich wyciszyc,ciekawe czy teraz tez bede miala problem z szyjka,czy cuda sie zdarzaja I donosze szczesliwie :-)
No ja liczę na bezproblemową i bardzo nudną ciążę bez żadnych problemow, czego Tobie i oczywiście wszystkim tu dziewczyną życzę ;)

reklama
Do góry