reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny obliczalam sobie teraz na różnych kalkulatorach ciąży tydzień ciąży i na jednym wyszedł mi 5 tydzień na drugim 6 a na trzecim 7! Któremu wierzyć? Moja ostatnia miesiączka to 2 pazdziernika
To 4+6 czyli koniec 5 tygodnia. Jutro już zaczniesz 6 tydzień...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

reklama
Moge wiedziec z jakiego powodu? Ja bralam w drugiej i trzeciej od poczatku clexan 80. Kurcze przydalo by mi sie isc do chirurga naczyniowego.

Dzis patrzylam na usg dzieciakow to pierwsze mam z 4tyg z pecherzykiem a z 9 z ladnym zarysem dzieciaczka. Teraz 1 wizyta w 7tyd3dniu i mam nadzieje ze bedzie serducho.
Mam trombofilie straciłam przez skrzepy w lozysku córeczkę i teraz mam brać codziennie clexane 40.

Hej wszystkim :-)chcialabym do Was dolaczyc,OM 27 wrzesien jutro pierwsza wizyta u lekarza,ciekawi mnie czy bedzie juz serduszko jak myslicie?w domu mam juz 2,8 latka bardzo bardzo rozbrykanego,takze w tej ciazy bedzie niezla jazda :-) dodam ze pierwsza ciaze mialam na podtrzymaniu od 19 tyg a synek urodzil sie w 36 nie dalo sie juz gi zatrzymac,czy ktoras miala problem w pierwszej ciazy ze skracajaca sie szyjka?

Hej wszystkim :-)chcialabym do Was dolaczyc,OM 27 wrzesien jutro pierwsza wizyta u lekarza,ciekawi mnie czy bedzie juz serduszko jak myslicie?w domu mam juz 2,8 latka bardzo bardzo rozbrykanego,takze w tej ciazy bedzie niezla jazda :-) dodam ze pierwsza ciaze mialam na podtrzymaniu od 19 tyg a synek urodzil sie w 36 nie dalo sie juz gi zatrzymac,czy ktoras miala problem w pierwszej ciazy ze skracajaca sie szyjka?
U mnie szyjka niby trzymala, ale skurcze od 25 tygodnia. Urodzilam w 35 tygodniu. A 3 dni wczesniej mowili mi, ze jeszcze 2 tygodnie pochodze bo wszystko pozamykane

redavecad,
Hej jak u Ciebie przebiegala pierwsza ciaza czytalam ze tez mialas krazek? Od ktorego tyg I czy musialas lezec?ciekawe jak bedzie w tej ciazy?ja juz sie obawiam

Ja mialam. Od 12 tygodnia zaczęła mi sie skracać, i wtedy miałam założony pessar, wytrzymalam do 38 tygodnia.

reklama
Do góry