reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji106]
Właśnie o to chodzi [emoji5]
Ja będę dawać domowe ciasta itd, które piekę bez cukru, i tym podobne. Ale jak widzę te zwyczaje, że dla niektórych to "jak można przyjść do dziecka z pustymi rękami" itd... to będę ostro protestować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiesz, mnie zawsze przerazalo to przynoszenie slodyczy bez pytania, a tym bardziej czestowanie na placu zabaw obcych dzieci bez pytania o zgode rodzicow. Juz pomijajac rozne zasady i przekonania rodzicow to przeciez dziecko moze miec zwyczajnie alergie! Czasem tak silna, ze w 5 min zacznie sie dusic. No nie moge pojac jak mozna o tym nie myslec?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
[emoji33]Omg! Chodzi mi oczyeiscie o ta lyzeczke oblizana[emoji53]
Moja zaczela dostawac slodycze przed 3 urodzinami jak miala isc do ptzrdszkola.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Najśmieszniejsze byłam przy tym, tylko rozmawiałam z kimś innym i zauważyłam dopiero, jak łyżeczka była wyjmowana z buzi, a młody wyciągał ryjek po więcej.

Ja się liczę z tym, że będą mu dawać słodkie za moimi plecami, ale przy mnie?

Świetna pozycja. Grawitacja bardzo pomaga, nacisk na krocze mniejszy.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie jak podpieli pod ktg przy porodzie to tak lezalam az mnie polozna nie zgarnela pod prysznic 8 godzin po porodzie. Nie bylam w stanie sie sama ruszyc, nawet ciut pozycji poprawic[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ech, chyba się u mnie koń czy bezproblemowy okres. Brzuch przy chodzeniu się spina, wczoraj po seksie miałam lekkie krwawienie, no i nie mogę już długo siedzieć przy komputerze. Muszę robić przerwy na leżenie albo ćwiczenia.

Chwilowo łatwiej mi jeździć na rowerze, niż chodzić, brzuch luzny i nie ma takiego parcia na b pęcherz :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba juz po woli wszystkie zaczynamy miec problemy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry