reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dopiero przyszlismy do domu. Zjemy obiad pójdziemy jeszcze raz[emoji5] piękna pogoda
No, az goraco. A moja mloda butow nie ma. Bylam pewna, ze adidasy kupione jesienia befa jeszcze ok[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Super [emoji106]

Ja niestety nie miałam tyle szczęścia... O jest super ciepłym, rodzinnym facetem, z tatą też się dogaduję całkiem dobrze, ale teściowa.... Nie pasuje do dowcipów o teściowej, na szczęście, ale po kilkunastu latach raczej nie widzę opcji na jakąś "bliskość"...
Od grudnia wie, że jestem w ciąży, wcześniej zagrożonej itd., że muszę sporo leżeć, mam sporo ograniczeń, itd,.. Wiesz, że ani razu nie zapytała, jak się czuję itd? Nie zaproponowała nigdy żadnej pomocy (choć daleko nie ma, i nie pracuje), nie mówiąc już np o odwiedzinach, jak musiałam leżeć i mogłam wstawać tylko do wc...
Co prawda na pewno nie chciałabym jej obiadów (uważa, że gotowce i półprodukty to najlepsze dobrodziejstwo naszych czasów, że po co robić, jak można kupić gotowe, cała chemia w gotowach przecież nie jest szkodliwa, skoro ludzie to jedzą i jest w sklepach, a cukier jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził itd.), ale - miło by było, jakby np chociaż raz zapytała O, jak ja się czuję, itd...
Moja mama też ma dość daleko (teraz 30km, później będzie prawie 50, ale autostradą), a obecnie poza pracą zajmuje się babcią, która nie może zostać sama na więcej niż parę godzin, więc logistycznie skomplikowane :(
Ale wiem, że na mamę zawsze mogę liczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie przejmuj się. Moja teściowa identyczna. Fałszywa , niczym się nie interesuje. A jak zadzwoniła już z przymusu powiedzieć jaka płeć to stwierdziła : oo jak super. Mam samych synów a teraz będę miała córeczkę.
Chyba jej się coś pomyliło. Wolę jak się nie wtrąca , niż fałszywie miałaby to robić. U Ciebie może się zmieni po porodzie i pomoże cokolwiek. Ale sądzę , że szybciej dasz sobie radę sama niż miałabyś liczyć na pomoc takiej kobiety ..
Dopiero przyszlismy do domu. Zjemy obiad pójdziemy jeszcze raz☺️ piękna pogoda
Super :) bawcie się :) korzystajcie z pogody :)
I to w sumie jest chyba najważniejsze :) kochany mąż i tatuś to skarb :) ja na mojego M czasami narzekam ale szczerze to nie powinnam... Chyba bardzi często targają mną hormony.. Jest wspaniały po prostu ma tyle na głowie że sama pewnie nie ogarnęłabym tyle co on... :o milion telefonów dziennie to, Norwegii to z loombardów to znów ktoś inny, teraz mieszkanie, zaraz wyjazd do Oslo a wiem że też mu ciężko mnie zostawić tutaj więc też cieszy się że jego rodzice będą blisko w razie czego. Do poprzedniego faceta z którym byłam 6,5 roku to jakby porównać hmmm no nawet nie wiem co [emoji14] w każdym razie widzę i cieszę się że jest między nami 3lata różnicy i to on jest ten starszy bo czasami mam wrażenie że ci w moim wieku to takie dzieciaki, patrząc na to e faceci to tak czy siak wieczne dzieci [emoji14] ale tamtej był po prostu maminsynkiem i nie wiem z perspektywy czasu jak ja mogłam tyle czasu wytrzymać [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A jeśli mogę to spytam, ile masz lat ?:) Bo młodo wyglądasz , a tu związek wcześniej 6 lat , teraz pewnie też nie jesteś z obecnym miesiąc :) i tak ciekawa jestem trochę :)
Wypluj te słowa :D mój M to już teraz mówi, że nie pozwoli zrobić z niego maminsynka a tym bardziej zniewieściałego faceta [emoji23] Zobaczymy jak mu to wyjdzie :D
A ja się obawiam , że moja córka będzie taka córunia tatusia i już jestem zazdrosna haha :D ale już z K uzgodniliśmy , że nie będzie rozpieszczania przez tatę , tata pojedzie a mama zła bo nie pozwala na to co tata :)
Ja właśnie też byłam taka chodzące mamusia [emoji14] kto mnie wziął na ręce ja ryk :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z jednej strony słodko :D
Nie mogę się doczekać tego , jak moja córunia będzie mi tak wisiała na szyj i będzie tylko moja ❤️❤️❤️❤️❤️

Hahaha, to tak jak u mnie[emoji23] Na razie mocz idealny i na wszelji wypadek wyjadam ciasto ze swiat[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Hahahaha [emoji2][emoji2] nie może się zmarnować ale na pewno będzie dobrze [emoji4] kiedy masz wyniki? Ja jeszcze czekam na przeciwciała i można iść na wizytę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

@klaudia976 możesz zapytać :D w niedzielę 8kwietnia dokładnie 26 lat będę miała :) z poprzednim chłopakiem byłam od początku liceum (16 lat miałam jak go poznałam) a z obecnym jestem około 2,5 roku :) i teraz wiem co to znaczy kogoś kochać na prawdę, wtedy byłam dzieciakiem...

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

@_agnieszka_ trzeba być twardym :) mnie się przez rok udało, dopiero w Wielkanoc prababcia wcisnęła synkowi łyżeczkę sernika (i to swoją, oblizaną!). Ja jeszcze nie wiem, czy będę zupełnie zabraniać słodyczy, czy wyznaczę jakieś zasady, ale na pewno nie pozwolę tuczyć słodyczami tak, jak nas próbują za każdym razem.
[emoji33]Omg! Chodzi mi oczyeiscie o ta lyzeczke oblizana[emoji53]
Moja zaczela dostawac slodycze przed 3 urodzinami jak miala isc do ptzrdszkola.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry