G
gosc12
Gość
Na ile jedzie ? Na długo ?@Onaszczesliwa2018... Zazdroszczę.. Ja pewnie jak już będę w szpitalu dostanę jak ja to nazywam jakieś "bagno" ... Dobrze ze opiekę masz dobrą
Zapowiada się słoneczny ciepły dzień
Musiałam się wygrzebać z mojego rogala i już psychicznie nastawiam się na jutro na glukoze, ale co tam, trzeba, każda to przechodzi więc da się przeżyć jutro też mam rzęski więc coś dla przyjemności a teraz chyba strzelę kawkę
W mieszkaniu robią się kafelki ale na szczęście nie ja musze być nadzorcą pod nieobecność M ) jego rodzice mieszkają 5min od naszego nowego mieszkania i powiem wam że nawet się z tego cieszę bo po porodzie pomoc jakaś na pewno się przyda M będzie tylko do końca lipca będzie musiał wracać do Oslo, nie mam mu nic za złe bo wiadomo to jego praca a i tak w tym roku późno zaczyna... Normalnie co roku tam już od początku marca a teraz mieszkanie się kręci więc trzeba przetrwać a ile rzeczy jeszcze do małego nie mamy hoho [emoji14] no nic damy radę a ja sobie mówię że jak tatuś pojedzie po miesiącu do Oslo to mamusia przecież jest zaradną babką i na pewno dare nawet sama bo nie ona pierwsza zobaczymy w praktyce
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pewnie , że sobie dasz radę
Mój też wyjeżdża, teściowa nie pomaga , nawet bym nie chciała. Ale mame będę miała pod ręką w kazdej sytuacji I tescia.
Tak dużo ??Super silny chłopczyk teraz dzieciaczki coraz więcej będą przybierać nawet po 200 gram tygodniowo <3
To może i moja za trzy tygodnie dojdzie do kilograma