reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O nieee :o mam nadzieję że będzie samodzielnym urwisem.. Wiem że mogę żałować tego co napisałam właśnie ale z dwojga złego lepsze to niż taki przydupas mamusi... Niech będzie samodzielny i zaradny jak tatuś ;D e każdym razie.. Jaki by nie był i tak będzie moim synkiem i będę go kochać :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
[emoji23] będziesz mu tłumaczyć jak coś. Mój jak byl mały to z każdym wszędzie poszedł , a za to ja nietolerowalam nikogo innego oprocz mamy ciekawe w czyje ślady mały pójdzie [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji23] będziesz mu tłumaczyć jak coś. Mój jak byl mały to z każdym wszędzie poszedł , a za to ja nietolerowalam nikogo innego oprocz mamy ciekawe w czyje ślady mały pójdzie [emoji3]

Ja właśnie też byłam taka chodzące mamusia [emoji14] kto mnie wziął na ręce ja ryk :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tam nie mam nic przeciwko dokarmianiu słodyczami bo sama jadłam i żyć bez nich nie mogę ale w pełni szanuję Wasze poglądy na ten temat i każdy powinien to uszanować.
No właśnie dokladnie o to chodzi, że to rodzice powinni decydować, co je dziecko, a inni (babcie, ciocie itd) powinni to uszanować...

Pamiętam jakie miałam problemy z powodu uzależnienia od cukru, wiem też, ile mam w rodzinie cukrzyków (poza babcią, która jest na diecie z innego powodu 100% w wieku 50+ ma cukrzycę, plus parę młodszych osób..)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na pewno nie będzie maminsynkiem ;)
Przez kilka pierwszych lat na pewno będzie głównie z tobą, ale potem to już rola M ;)
Tak jak kiedyś było, że chłopcy do iluś lat byli z kobietami, a potem to ojcowie przejmowali "pieczę" nad nimi [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D

Czesc :)
Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej ❤️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia ❤️

Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej [emoji173]️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia [emoji173]️
Wszystko się na pewno ładnie wyjaśni ;) i oddadzą pieniążki :) u nas też piękne słoneczko B-) zjadłam ogórkową ogarnę się i jadę po sukienkę :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D
Mój już planuje jakie zabawki będą kupować z małym i jak spędzać wolny czas[emoji123] [emoji1] tylko ciekawe co mały na to [emoji2]

reklama
Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej [emoji173]️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia [emoji173]️
To super wiadomości [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Bardzo się cieszę że tak sprawnie to poszło

Do góry