reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]
6069f242021505f2d4f9d193f13385e3.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mmm jakie pysznosci ;) i jak tu nie jesc slodkiego a chcialam ograniczyc to tez mi smaka narobilas ;p

reklama
@oliwka_11 współczuję wysokiego cukru :( dobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.

Trzymam kciuki za wizyty :) troszkę spóźnione ale szczere :)

Super, że badanie wporzadku :*

Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/

W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?:)

A co to za odczyn w ogóle ?

Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek [emoji173]️[emoji173]️

@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?:)
Odczyn Coombsa sprawdzasz przy konflikcie serologicznym [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

To chyba ma sto pytań do lekarza jak ja za każdym razem a i tak o połowie zawsze zapomnę haha[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak mam:D dlatego na następną wizytę idę z karteczka. Żeby niczego nie zapomnieć :) bo potem wychodzę z wizyty i sobie przypominam to czuje niedosyt :(
Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie :(
Znam ten ból. Zacznij jeść kiwi, śliwki.

Wlasnie wrocilysmy do domku. Poszlam jeszvze do rossmana i po mloda do rodzicow. I przyjechalismy razem do nas na dzialke. Ale goraco bylo[emoji33]

Strasznie mi sie chce spac, ale to raczej z niewyspania niz od glukozy. Za to juz dwa razy bylam w kibelku, wiec jak by ktos mual problem to polecam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ooo pomaga na wypróżnienie?? :) świetnie [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ktoś idzie na glukozę jutro? Ja muszę już jednak pójść, miałam iść dzień przed wizytą, w przyszłym tygodniu, bo akurat młody ma szczepienie, ale mam też zlecone alloprzeciwciala, a na nie czeka się 5 dni.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalona

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Eee przesadzasz. Mi tam na patologii obiady i ogólnie jedzenie bardzo smakowało. Różnorodne, smaczne. Choć ja akurat miałam dietę wątrobowa. Normalna dieta wyglądała jeszcze bardziej apetycznie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry