reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]
6069f242021505f2d4f9d193f13385e3.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mmm jakie pysznosci ;) i jak tu nie jesc slodkiego a chcialam ograniczyc to tez mi smaka narobilas ;p

reklama
@oliwka_11 współczuję wysokiego cukru :( dobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.

Trzymam kciuki za wizyty :) troszkę spóźnione ale szczere :)

Super, że badanie wporzadku :*

Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/

W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?:)

A co to za odczyn w ogóle ?

Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek [emoji173]️[emoji173]️

@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?:)
Odczyn Coombsa sprawdzasz przy konflikcie serologicznym [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

To chyba ma sto pytań do lekarza jak ja za każdym razem a i tak o połowie zawsze zapomnę haha[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak mam:D dlatego na następną wizytę idę z karteczka. Żeby niczego nie zapomnieć :) bo potem wychodzę z wizyty i sobie przypominam to czuje niedosyt :(
Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie :(
Znam ten ból. Zacznij jeść kiwi, śliwki.

Wlasnie wrocilysmy do domku. Poszlam jeszvze do rossmana i po mloda do rodzicow. I przyjechalismy razem do nas na dzialke. Ale goraco bylo[emoji33]

Strasznie mi sie chce spac, ale to raczej z niewyspania niz od glukozy. Za to juz dwa razy bylam w kibelku, wiec jak by ktos mual problem to polecam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ooo pomaga na wypróżnienie?? :) świetnie [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ktoś idzie na glukozę jutro? Ja muszę już jednak pójść, miałam iść dzień przed wizytą, w przyszłym tygodniu, bo akurat młody ma szczepienie, ale mam też zlecone alloprzeciwciala, a na nie czeka się 5 dni.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalona

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Eee przesadzasz. Mi tam na patologii obiady i ogólnie jedzenie bardzo smakowało. Różnorodne, smaczne. Choć ja akurat miałam dietę wątrobowa. Normalna dieta wyglądała jeszcze bardziej apetycznie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry