Nie wiem, skąd jesteś, ale bardzo polecam meble z KalwariiA ja pozazdrościłam Wam remontów i właśnie szukam sobie łoża małżeńskiego i kanapy dwuosobowej jakie sklepy polecacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, skąd jesteś, ale bardzo polecam meble z KalwariiA ja pozazdrościłam Wam remontów i właśnie szukam sobie łoża małżeńskiego i kanapy dwuosobowej jakie sklepy polecacie ?
Haha, moja to nie wiadamo po kim taka gadula[emoji6]Hahaha ciekawe jaki nasz będzie czy rozmownis po mamusi czy zamknięty w sobie po tatusiu[emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super , że już tak czujesz mocno waga wcale nie wysoka jak na twój wzrost :*Hej dziewczyny 40 stron miałam do nadrobienia ale przeczytałam wszystkie
U mnie wizyta za tydzień i wiem ze juz przytyłam 3kg ważyłam ostatnio 49 a teraz już 52 nie zauważyłam obrzęków wiec to chyba moje jedzenie przez święta ciekawe czy gin zwroci mi uwagę.. ja malutka czuje bardzo mocno i wyraźnie czasem aż boli i to juz nie są takie koniaku tylko solidne rozpychanie się aż się dziwię ze tak mocno jak czuje jak tydzień temu na usg ważyła 783 gram ale wiem ze ma długie nogi po tatusiu to chyba dlatego
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ło. Pyhota. nie chciałabyś widzieć Polskich "obiadów" :/Obiady tutaj wyglądają mniej więcej tak [emoji1]
Taaak szybko ja licząc 37tydzien , zobaczę malutka za 13tygodni. Licząc 40tc zobacze za 16 dopieroA tak w ogóle to za 9/10 tygodni będę miała już przy sobie moja córeczkę <3
W szoku jestemA tu nawet są to wyboru obiady patrz zrobię zdjęcie listy
Właśnie adres mogę już wysłać na pvTaaaa, ale potem będziesz musiała nam wysyłać te wszystkie pyszności skoro narobisz jeszcze większej ochoty
To super, ze wszystko dobrze[emoji3]U nas po wizycie ok. Mała przekroczyla kilogram, jest z usg tydzień starsza, czyli tak jak od poczatku. Szyjka dalej trzyma na 2,4 cm, ale lekarka mówi, ze po prostu to mój urok i tyle. Na moje ranne slabosci zalecila mocną kawę, lub szklanke pepsi. I wizyta 27 kwietnia, więc pewnie przeleci szybko pytalam sie tez o moje bóle brzucha, bo mam dosc mocne ciągnięcia przy chodzeniu, czy staniu, ale moja Pani doktor mówi, ze przy kazdej ciąży mięśnie macicy są słabsze i wszystko mocniej boli.
Haha[emoji23] No ciezko powiedziec[emoji6] Jak dla mnie to wygkada na spiochy i body pod spodem[emoji3]Powiedzcie proszę jak myślicie, czy maluszek na fotce (zapożyczonej z fb) ma półśpiochy i tylko kaftanik czy myślicie, że pod spodem też body?
Ja mam plan żeby urodzić i się nie zesrać w trakcie
U nas jest na życzenie, ale musi być na nią czas. Jak leżysz na patologii i się zacznie poród albo ma być wywoływany czy też przy planowym cc to wtedy można skorzystaćW wielu szpitalach nadal jest obowiązkowa. I czasem nie ma dyskusji.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę dostawiać do piersi. Jak zalapie to dobrze jak nie to będę ściągać i podawać butelka. Bez spinyJa tak Mam nadzieję, że się uda.
Nie mam pojęcia ale pozwolę sobie zadać pytanie pod twoim postemDziewczyny nasunęło mi się pytanie, ile czeka się na akt małżeństwa z USC? bo już nie pamiętam.
Jak super, córeczka już tak rosnie gratuluję :*U nas po wizycie ok. Mała przekroczyla kilogram, jest z usg tydzień starsza, czyli tak jak od poczatku. Szyjka dalej trzyma na 2,4 cm, ale lekarka mówi, ze po prostu to mój urok i tyle. Na moje ranne slabosci zalecila mocną kawę, lub szklanke pepsi. I wizyta 27 kwietnia, więc pewnie przeleci szybko pytalam sie tez o moje bóle brzucha, bo mam dosc mocne ciągnięcia przy chodzeniu, czy staniu, ale moja Pani doktor mówi, ze przy kazdej ciąży mięśnie macicy są słabsze i wszystko mocniej boli.
Też tak uważamMyślę, że body też ma [emoji6]
Ja bym założyła body z długim rękawem i pospiochy. Kaftanikow będę miała kilka ale nie wiem czy ubiorę. Wydaje mi się , że dziecku wygodniej w śpiochach, w bodach i polspiochach, albo body długi rękaw i pajacyk.Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?
Pod nazwą : WegeAgaTak tak, i może jeszcze kiedyś firmę cateringową otworzę [emoji6]
Kochana mama nie słyszałam o takich cukierkachA tak w ogóle, to dostałam od mamy w prezencie [emoji23][emoji169]
Za duzo nie rozumiem ale super takie menuA to moja "karta "dan [emoji23]
Ja ostatnio miałam spinek z teściową bo przyuwazylam młodszego jak z jakąś szczoteczka lata po domu. Pytam się jej skąd on ją ma i czemu to jest jego. To mówi że tylko raz użyta... Czasem ręce opadają@_agnieszka_ trzeba być twardym mnie się przez rok udało, dopiero w Wielkanoc prababcia wcisnęła synkowi łyżeczkę sernika (i to swoją, oblizaną!). Ja jeszcze nie wiem, czy będę zupełnie zabraniać słodyczy, czy wyznaczę jakieś zasady, ale na pewno nie pozwolę tuczyć słodyczami tak, jak nas próbują za każdym razem.