reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cukrzycy nie mam [emoji4] na czczo 84, po godzinie 122, po dwóch 105 [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@_agnieszka_ trzeba być twardym :) mnie się przez rok udało, dopiero w Wielkanoc prababcia wcisnęła synkowi łyżeczkę sernika (i to swoją, oblizaną!). Ja jeszcze nie wiem, czy będę zupełnie zabraniać słodyczy, czy wyznaczę jakieś zasady, ale na pewno nie pozwolę tuczyć słodyczami tak, jak nas próbują za każdym razem.
[emoji106]
Właśnie o to chodzi [emoji5]
Ja będę dawać domowe ciasta itd, które piekę bez cukru, i tym podobne. Ale jak widzę te zwyczaje, że dla niektórych to "jak można przyjść do dziecka z pustymi rękami" itd... to będę ostro protestować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Bardzo pomagają w porodzie i są jak najbardziej zalecane. Niestety nie wszystkie szpitale pozwalają rodzic w dowolnie wybranej pozycji. W tej kwestii Polska ma jeszcze daleko do Zachodu. A szkoda.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że tutaj można, bo ja bym chciała rodzić "w kucki"... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry