reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@_agnieszka_ sprawdź na stronie szpitala w którym chcesz rodzić jakie pozycje oferują. Tam gdzie ja planuję można albo na leżąco (nogi przyciągniete do klatki piersiowej) albo wlaśnie w kucki :)

reklama
Ech, chyba się u mnie koń czy bezproblemowy okres. Brzuch przy chodzeniu się spina, wczoraj po seksie miałam lekkie krwawienie, no i nie mogę już długo siedzieć przy komputerze. Muszę robić przerwy na leżenie albo ćwiczenia.

Chwilowo łatwiej mi jeździć na rowerze, niż chodzić, brzuch luzny i nie ma takiego parcia na b pęcherz :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dziś pierwszy raz ktoś ustąpił mi miejsca w tramwaju :D chyba już się nie ukryję :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wlasnie wrocilysmy do domku. Poszlam jeszvze do rossmana i po mloda do rodzicow. I przyjechalismy razem do nas na dzialke. Ale goraco bylo[emoji33]

Strasznie mi sie chce spac, ale to raczej z niewyspania niz od glukozy. Za to juz dwa razy bylam w kibelku, wiec jak by ktos mual problem to polecam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja super, poszłam jeszcze do sklepu po szynkę bo mi się zamarzyły kanapki i właśnie zjadam śniadanko [emoji4] trochę głowa mnie boli z przodu. Później położę się pewnie spać [emoji4] a Ty?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No ja niezle, tylko spac mi sie chce strasznie, ale to raczej z niewyspania a nie od glukozy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie :(
O matko, wspolczuje. Dobrze, ze sie udalo. Tylko postaraj sie nie dopuszczac juz do takich sytuacji[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@oliwka_11 współczuję wysokiego cukru :( dobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.

Trzymam kciuki za wizyty :) troszkę spóźnione ale szczere :)

Zwykla mialam.

Ja w pierwszej ciazy tak mialam, ze po 2 godz nizej niz na czczo. Tez mnie to dziwilo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super, że badanie wporzadku :*
U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.

Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.

Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni ;)
Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/
Zleci zobaczysz :) Ja też się nie mogę się doczekać maja i ostatniego prenatalnego 7go maja :)
W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?:)
No też myślę, że zapomniał, jutro zapytam.

Ja nie wiem czy miałam robiony ten odczyn.
A co to za odczyn w ogóle ?
Pokazałam mojemu wczoraj Twój filmik to był w szoku, że tak widać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek ❤️❤️

@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?:)

reklama
Do góry