reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@_agnieszka_ sprawdź na stronie szpitala w którym chcesz rodzić jakie pozycje oferują. Tam gdzie ja planuję można albo na leżąco (nogi przyciągniete do klatki piersiowej) albo wlaśnie w kucki :)

reklama
Ech, chyba się u mnie koń czy bezproblemowy okres. Brzuch przy chodzeniu się spina, wczoraj po seksie miałam lekkie krwawienie, no i nie mogę już długo siedzieć przy komputerze. Muszę robić przerwy na leżenie albo ćwiczenia.

Chwilowo łatwiej mi jeździć na rowerze, niż chodzić, brzuch luzny i nie ma takiego parcia na b pęcherz :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dziś pierwszy raz ktoś ustąpił mi miejsca w tramwaju :D chyba już się nie ukryję :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wlasnie wrocilysmy do domku. Poszlam jeszvze do rossmana i po mloda do rodzicow. I przyjechalismy razem do nas na dzialke. Ale goraco bylo[emoji33]

Strasznie mi sie chce spac, ale to raczej z niewyspania niz od glukozy. Za to juz dwa razy bylam w kibelku, wiec jak by ktos mual problem to polecam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja super, poszłam jeszcze do sklepu po szynkę bo mi się zamarzyły kanapki i właśnie zjadam śniadanko [emoji4] trochę głowa mnie boli z przodu. Później położę się pewnie spać [emoji4] a Ty?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No ja niezle, tylko spac mi sie chce strasznie, ale to raczej z niewyspania a nie od glukozy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Udało mi się dziś załatwić od soboty...i powiem Wam szczerze, że prawie zemdlałam...dalej jestem blada jak ściana ale już doszłam do siebie :(
O matko, wspolczuje. Dobrze, ze sie udalo. Tylko postaraj sie nie dopuszczac juz do takich sytuacji[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@oliwka_11 współczuję wysokiego cukru :( dobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.

Trzymam kciuki za wizyty :) troszkę spóźnione ale szczere :)

Zwykla mialam.

Ja w pierwszej ciazy tak mialam, ze po 2 godz nizej niz na czczo. Tez mnie to dziwilo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super, że badanie wporzadku :*
U nas w nocy pękł wężyk ciepłej wody od baterii. Zalalismy dwie sąsiadki. Jedna się zgodziła na ekwiwalent pieniężny u drugiej będzie trzeba wymalowali 3 lub 4 pomieszczenia. Czekamy na wyceny.

Wstałam dzisiaj rano, bo nie mogę mieć zbyt długich przerw między posiłkami. I muszę zmieścić w dobie 6 posiłków żeby trzustka dobrze pracowała. Takze śniadanie 7:30, o 8:30 pomiar glikemi, o 10 drugie śniadanie, o 13 obiad o 14 pomiar, o 17 podwieczorek, o 20 kolacja 1, o 21 pomiar, i o 23 kolacja numer 2.

Takie żywienie to dla mnie rewolucja. I jeszcze muszę wymyślić co zjem żeby miało niski indeks, żeby się nie znudziło i żeby było różnorodnie..... I tak przez 14 tygodni ;)
Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/
Zleci zobaczysz :) Ja też się nie mogę się doczekać maja i ostatniego prenatalnego 7go maja :)
W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?:)
No też myślę, że zapomniał, jutro zapytam.

Ja nie wiem czy miałam robiony ten odczyn.
A co to za odczyn w ogóle ?
Pokazałam mojemu wczoraj Twój filmik to był w szoku, że tak widać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek ❤️❤️

@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?:)

reklama
Do góry