reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?
Moim zdaniem kaftaniki dla maleństwa w ogóle się nie sprawdzają.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]
6069f242021505f2d4f9d193f13385e3.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mniam ale pysznoteeek[emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D
Dużo zależy od podejścia ;) ja się wychowywałam bez ojca, a zawsze byłam chlopczycą, męskie zajęcia mi były dużo bliższe niż "kobiece" itd [emoji6]
Kobiecosc w sobie to zaczęłam odnajdywać po 30 [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_ no trafiłam na bardzo fajną rodzinkę :) patrząc na to że moja mama nie będzie na pstryknięcie palca w razie czego bo niby tylko 100km nas dzieło ale czasami to sporo w nagłych sytuacjach to nie mam na co narzekać :) bardzo fajnych dziadków ma nasz Maksio i wiem że zawsze będę mogła na nich liczyć bo już pokazali to hak odeszła Nastusia. No i na obiady będę miała blisko :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zazdroszczę :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój już planuje jakie zabawki będą kupować z małym i jak spędzać wolny czas[emoji123] [emoji1] tylko ciekawe co mały na to [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O też planuje, choć nie kupić ;)

Najlepsze były u nas dyskusje odnośnie "pokazywania ciekawych rzeczy" w "domu", zwłaszcza jak nie znaliśmy jeszcze płci...
O: jak będzie chłopak, to go będę uczyć obsługi traka i tym podobnych sprzętów
Ja: a jak będzie dziewczynka to nie? Co to, gorsza płeć, żeby traka nie umiała obsługiwać...?
O: nie no, jak będzie dziewczynka, to ty ją będziesz na traku uczyć...

Czy muszę komentować..?
[emoji23]
(tak, obsługuję traka, choć poziomego trochę z dystansem.. jakoś tak urządzenie dużo większe ode mnie wydaje mi się trochę niebezpieczne i budzi respekt [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry