reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?
Moim zdaniem kaftaniki dla maleństwa w ogóle się nie sprawdzają.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakby miała wyjść cukrzyca to zaszaleję jeszcze przed wynikami [emoji2]
Narazie mocz idealny [emoji4]
6069f242021505f2d4f9d193f13385e3.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mniam ale pysznoteeek[emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D
Dużo zależy od podejścia ;) ja się wychowywałam bez ojca, a zawsze byłam chlopczycą, męskie zajęcia mi były dużo bliższe niż "kobiece" itd [emoji6]
Kobiecosc w sobie to zaczęłam odnajdywać po 30 [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_ no trafiłam na bardzo fajną rodzinkę :) patrząc na to że moja mama nie będzie na pstryknięcie palca w razie czego bo niby tylko 100km nas dzieło ale czasami to sporo w nagłych sytuacjach to nie mam na co narzekać :) bardzo fajnych dziadków ma nasz Maksio i wiem że zawsze będę mogła na nich liczyć bo już pokazali to hak odeszła Nastusia. No i na obiady będę miała blisko :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zazdroszczę :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój już planuje jakie zabawki będą kupować z małym i jak spędzać wolny czas[emoji123] [emoji1] tylko ciekawe co mały na to [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O też planuje, choć nie kupić ;)

Najlepsze były u nas dyskusje odnośnie "pokazywania ciekawych rzeczy" w "domu", zwłaszcza jak nie znaliśmy jeszcze płci...
O: jak będzie chłopak, to go będę uczyć obsługi traka i tym podobnych sprzętów
Ja: a jak będzie dziewczynka to nie? Co to, gorsza płeć, żeby traka nie umiała obsługiwać...?
O: nie no, jak będzie dziewczynka, to ty ją będziesz na traku uczyć...

Czy muszę komentować..?
[emoji23]
(tak, obsługuję traka, choć poziomego trochę z dystansem.. jakoś tak urządzenie dużo większe ode mnie wydaje mi się trochę niebezpieczne i budzi respekt [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry