reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

O nieee :o mam nadzieję że będzie samodzielnym urwisem.. Wiem że mogę żałować tego co napisałam właśnie ale z dwojga złego lepsze to niż taki przydupas mamusi... Niech będzie samodzielny i zaradny jak tatuś ;D e każdym razie.. Jaki by nie był i tak będzie moim synkiem i będę go kochać :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
[emoji23] będziesz mu tłumaczyć jak coś. Mój jak byl mały to z każdym wszędzie poszedł , a za to ja nietolerowalam nikogo innego oprocz mamy ciekawe w czyje ślady mały pójdzie [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji23] będziesz mu tłumaczyć jak coś. Mój jak byl mały to z każdym wszędzie poszedł , a za to ja nietolerowalam nikogo innego oprocz mamy ciekawe w czyje ślady mały pójdzie [emoji3]

Ja właśnie też byłam taka chodzące mamusia [emoji14] kto mnie wziął na ręce ja ryk :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tam nie mam nic przeciwko dokarmianiu słodyczami bo sama jadłam i żyć bez nich nie mogę ale w pełni szanuję Wasze poglądy na ten temat i każdy powinien to uszanować.
No właśnie dokladnie o to chodzi, że to rodzice powinni decydować, co je dziecko, a inni (babcie, ciocie itd) powinni to uszanować...

Pamiętam jakie miałam problemy z powodu uzależnienia od cukru, wiem też, ile mam w rodzinie cukrzyków (poza babcią, która jest na diecie z innego powodu 100% w wieku 50+ ma cukrzycę, plus parę młodszych osób..)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na pewno nie będzie maminsynkiem ;)
Przez kilka pierwszych lat na pewno będzie głównie z tobą, ale potem to już rola M ;)
Tak jak kiedyś było, że chłopcy do iluś lat byli z kobietami, a potem to ojcowie przejmowali "pieczę" nad nimi [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D

Czesc :)
Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej ❤️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia ❤️

Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej [emoji173]️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia [emoji173]️
Wszystko się na pewno ładnie wyjaśni ;) i oddadzą pieniążki :) u nas też piękne słoneczko B-) zjadłam ogórkową ogarnę się i jadę po sukienkę :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tak z moich obserwacji mam nadzieję, że mogę liczyć na to, że M przejmie nad nim pieczę :) Ze swoim synem też chce wykonywać różne męskie rzeczy, grają razem w piłkę, kiedyś nawet chciał żeby młody pomógł mu układać drewno. Jednak wychodzi też, to że dzieci mieszkają z matką bo dużo rzeczy nie chcą robić, boją się ubrudzić itp no ale co zrobić, liczę, że nasz mały będzie troszkę inny i wyrośnie na fajnego samodzielnego faceta :D
Mój już planuje jakie zabawki będą kupować z małym i jak spędzać wolny czas[emoji123] [emoji1] tylko ciekawe co mały na to [emoji2]

reklama
Dzisiaj u mnie piękny dzień , słoneczko , cieplutko :) załatwiłam sprawę z mieszkaniem. Czekam na telefon od spółdzielni w sprawie decyzji i kwoty odszkodowania. Byłam też w PZU i 9ego ma przyjechać zeczoznawca, również od nich należy nam się zwrot. Za panele, płytki, ściany i meble. W maju startujemy od nowa z remontem... Tylko to denerwuje. Mam nadzieję , że chociaż w połowie nam oddadzą za szkody. W tygodniu już zaczną przychodzić paczuszki dla malutkiej [emoji173]️
Biorę się za obiad i nadrabianie Was :) Miłego Dnia [emoji173]️
To super wiadomości [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Bardzo się cieszę że tak sprawnie to poszło

Do góry