reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
I to w sumie jest chyba najważniejsze :) kochany mąż i tatuś to skarb :) ja na mojego M czasami narzekam ale szczerze to nie powinnam... Chyba bardzi często targają mną hormony.. Jest wspaniały po prostu ma tyle na głowie że sama pewnie nie ogarnęłabym tyle co on... :o milion telefonów dziennie to, Norwegii to z loombardów to znów ktoś inny, teraz mieszkanie, zaraz wyjazd do Oslo a wiem że też mu ciężko mnie zostawić tutaj więc też cieszy się że jego rodzice będą blisko w razie czego. Do poprzedniego faceta z którym byłam 6,5 roku to jakby porównać hmmm no nawet nie wiem co [emoji14] w każdym razie widzę i cieszę się że jest między nami 3lata różnicy i to on jest ten starszy bo czasami mam wrażenie że ci w moim wieku to takie dzieciaki, patrząc na to e faceci to tak czy siak wieczne dzieci [emoji14] ale tamtej był po prostu maminsynkiem i nie wiem z perspektywy czasu jak ja mogłam tyle czasu wytrzymać [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ciekawe czy nasi synowie którzy będą przebywać większość czasu z nami też takimi maminsynkami będą [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie.... Ja wiele razy próbowałam nawiązać jakąś blizszą relację, pytałam, czy może w czymś pomóc (np przed świętami z myciem okien, itd), nigdy nie chciała... Najpierw myślałam, że chodziło o to, że tylko się spotykaliśmy, potem nie podobało jej się mieszkanie bez ślubu, bo jak to tak, itd... Od wielu lat jesteśmy małżeństwem, i jakoś niczego to nie zmieniło... O ma jeszcze młodszego brata w UK, czasem przylatuje, ale rzadko, i nie jest w żadnym związku, więc tak naprawdę poza nami niewiele maja bliskiej rodziny (rodzeństwo, kuzynostwo itd tak, ale każdy jakoś tam zajęty swoją rodziną)
Przykre to trochę, bo nawet znając już ją itd spodziewałam się nieco innej reakcji na pierwszego wnuka...
No ale nic to, najważniejsze, że O nie jest do niej podobny [emoji6]
(brat jest podobny do niej, O bardzo do ojca, który jest zupełnie inny ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Może będzie tak jak pisze @Onaszczesliwa2018, że jak pojawi się Hania to ona się zmieni. A jak nie to jej strata. Najważniejsze, że O nie jest do niej podobny i że możesz na niego liczyć :)

No ta Twoja tesciowka dziwna kobieta a teściu jaki by nie był to jednak to facet ,ale dobrze że chociaż się interesuje [emoji123] a tesciowka no cóż... może jak Hania się urodzi to pęknie w niej ten lodowiec

Może, ale na za dużo nie liczę...
No i nie pozwolę jej (nikomu!) np na "dokarmianie" Hani słodyczami itd, nawet jakbym miała gryźć [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ciekawe czy nasi synowie którzy będą przebywać większość czasu z nami też takimi maminsynkami będą [emoji23]

Wypluj te słowa :D mój M to już teraz mówi, że nie pozwoli zrobić z niego maminsynka a tym bardziej zniewieściałego faceta [emoji23] Zobaczymy jak mu to wyjdzie :D

Może, ale na za dużo nie liczę...
No i nie pozwolę jej (nikomu!) np na "dokarmianie" Hani słodyczami itd, nawet jakbym miała gryźć [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja tam nie mam nic przeciwko dokarmianiu słodyczami bo sama jadłam i żyć bez nich nie mogę ale w pełni szanuję Wasze poglądy na ten temat i każdy powinien to uszanować.

O nieee :o mam nadzieję że będzie samodzielnym urwisem.. Wiem że mogę żałować tego co napisałam właśnie ale z dwojga złego lepsze to niż taki przydupas mamusi... Niech będzie samodzielny i zaradny jak tatuś ;D w każdym razie.. Jaki by nie był i tak będzie moim synkiem i będę go kochać :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
Wypluj te słowa :D mój M to już teraz mówi, że nie pozwoli zrobić z niego maminsynka a tym bardziej zniewieściałego faceta [emoji23] Zobaczymy jak mu to wyjdzie :D
Na pewno nie będzie maminsynkiem ;)
Przez kilka pierwszych lat na pewno będzie głównie z tobą, ale potem to już rola M ;)
Tak jak kiedyś było, że chłopcy do iluś lat byli z kobietami, a potem to ojcowie przejmowali "pieczę" nad nimi [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry