reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No niestety takie są realia co Ci po tym że byłby z Tobą jakbyś na tzw pampersy niemiala Maksiu podrośnie to będziecie mogli latać do taty [emoji4]Pewnie ze tak jak to tatuś mówi - musi klepać hajs żeby synkowi niczego nie zabrakło bo i kredyt trzeba jakoś spłacać [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to na pewno Norwegia jest piękna na spacery, świeże powietrze, cudne widoki pewnie w przyszłym roku już na jakiś tydzień dwa się tam wybierzemy z małymNo niestety takie są realia co Ci po tym że byłby z Tobą jakbyś na tzw pampersy niemiala Maksiu podrośnie to będziecie mogli latać do taty [emoji4]
27.06.17 Anastazja [*]
Onaszczesliwa2018
Twoja 120 a moja 1200 [emoji23] ale na szczęście caly lipiec i może uda się jeszcze nawet troszkę sierpnia jej urlop załatwić więc wsparcie będzie megaU nas jest tak że rodzice Ł 300 km od Nas, moja Mamcia 120km (ale nie zmotoryzowana) więc wiadomo, że nie będziemy mogli liczyć na wizyty z obiadkami czy coś. Ale mimo odległości jaka Nas dzieli i z jednej i z drugiej strony zawsze odczuwamy ogromne wsparcie. Tak będzie też po narodzinach, na odleglość ale zawsze pomogą
olaaa7
Super! Wsparcie jest bardzo ważne Nie będziesz też sama z maluszkiem.Twoja 120 a moja 1200 [emoji23] ale na szczęście caly lipiec i może uda się jeszcze nawet troszkę sierpnia jej urlop załatwić więc wsparcie będzie mega
Onaszczesliwa2018
Dokładnie bardzo się cieszę , że tak to wymyśliła [emoji4] [emoji4]Super! Wsparcie jest bardzo ważne Nie będziesz też sama z maluszkiem.
Super [emoji106]@_agnieszka_ no trafiłam na bardzo fajną rodzinkę patrząc na to że moja mama nie będzie na pstryknięcie palca w razie czego bo niby tylko 100km nas dzieło ale czasami to sporo w nagłych sytuacjach to nie mam na co narzekać bardzo fajnych dziadków ma nasz Maksio i wiem że zawsze będę mogła na nich liczyć bo już pokazali to hak odeszła Nastusia. No i na obiady będę miała blisko
27.06.17 Anastazja [*]
Ja niestety nie miałam tyle szczęścia... O jest super ciepłym, rodzinnym facetem, z tatą też się dogaduję całkiem dobrze, ale teściowa.... Nie pasuje do dowcipów o teściowej, na szczęście, ale po kilkunastu latach raczej nie widzę opcji na jakąś "bliskość"...
Od grudnia wie, że jestem w ciąży, wcześniej zagrożonej itd., że muszę sporo leżeć, mam sporo ograniczeń, itd,.. Wiesz, że ani razu nie zapytała, jak się czuję itd? Nie zaproponowała nigdy żadnej pomocy (choć daleko nie ma, i nie pracuje), nie mówiąc już np o odwiedzinach, jak musiałam leżeć i mogłam wstawać tylko do wc...
Co prawda na pewno nie chciałabym jej obiadów (uważa, że gotowce i półprodukty to najlepsze dobrodziejstwo naszych czasów, że po co robić, jak można kupić gotowe, cała chemia w gotowach przecież nie jest szkodliwa, skoro ludzie to jedzą i jest w sklepach, a cukier jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził itd.), ale - miło by było, jakby np chociaż raz zapytała O, jak ja się czuję, itd...
Moja mama też ma dość daleko (teraz 30km, później będzie prawie 50, ale autostradą), a obecnie poza pracą zajmuje się babcią, która nie może zostać sama na więcej niż parę godzin, więc logistycznie skomplikowane
Ale wiem, że na mamę zawsze mogę liczyć...
Jola92
UWAGA! Po raz pierwszy w ciąży zmoczyłam majtki Młody kopal po pęcherzu aż tak boleśnie więc szybko wstałam i biegnę do wc, niestety nie na zakręcie utaciłam prędkość i już nie bylam jak Usain Bolt, dostałam kopniaka i poszło... Na szczęście nie wiele
Onaszczesliwa2018
Oczywiście [emoji4] na pewno pomogą jak tylko będę umiec[emoji4]@Jola92 pewnie ze pomogą zawsze znajdzie się jakiś pomysł żeby dojechać w razie czego
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
@_agnieszka_ współczuję takiej teściowej.. Nikt nie każe jej wokół ciebie biegać ale czysta kultura i wychowanie nakazują chociaż zapytać jak się czujesz itd... ehhh nic nie poradzisz.. Dobrze ze męża masz wspaniałego
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: