reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak mnie przyjmowali to miał już prawie kg a wczoraj ponad na badaniu [emoji7] [emoji7] [emoji7] ciekawe ile jutro będzie miał bo na jutro lekarka zapowiedziała badanie dobrze niech rośnie jak najszybciej [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super silny chłopczyk teraz dzieciaczki coraz więcej będą przybierać nawet po 200 gram tygodniowo <3

reklama
A to moja "karta "dan [emoji23]
e3b851239b2ee0610a447f1d115afd7b.jpg

Szkoda, że u nas tak nie ma...[emoji20]
A te dania wege też [emoji106]
I jeszcze herbata do wyboru [emoji106]

Ja miałam do "wyboru" jedno coś herbatopodobnego, w dodatku z cukrem, chyba, że były jakieś osoby na diecie cukrzycowej, to była opcja "bez cukru", ale i tak pić się tego nie dało.... [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień doberek :) Jak dobrze, że ten tydzień jest krótszy :D Witam się w rozpoczętym 27 tygodniu :D Przykro mi okropnie, że tyle z nas tak źle się czuje :( Ja odpukać na nic nie mogę się skarżyć, no może z wyjątkiem popękanych naczynek na nogach, głównie na zewnętrznej stronie łydek, nie wiem co z tym zrobić i czy w ogóle coś da się na to poradzić. W czwartek wizyta to zapytam gina co i jak. Już się nie mogę doczekać, żeby w końcu dowiedzieć się ile mały waży, bo te wizyty zastępcze jakoś mało dokładne moim zdaniem były i ostatnia waga jaką znamy to była z drugich prenatalnych 284g z 12 lutego czyli daaaawno temu. A tak z przyjemniejszych rzeczy to malutki też wczoraj wieczorem mocno kopał jak leżałam na lewym boku, że aż czuć chyba piętki jak się podłożyło dłoń do boku brzucha i dziś rano koło 5 też ale słabiej :) Już nie mogę się doczekać żeby go przytulić [emoji173] Dziś rano obudziłam się z bólem gardła :( W sobotę czeka nas wycieczka do Ustronia bo zdecydowaliśmy się na powiększenie obrączek, a że kupiliśmy je tam to przynajmniej zrobią to bez kosztów :)
Zobacz załącznik 844452

Jakie śliczności [emoji7] No i torebka cudeńko :D W końcu matce też coś się należy :D

Ale laska, normalnie zazdroszczę [emoji7] Pięknie wyglądsz :)

My też wczoraj zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacerek :) Super było ale jak wróciliśmy to czułam lekko nogi :)
Nogi do góry, więcej leżenia.

@Onaszczesliwa2018... Zazdroszczę.. Ja pewnie jak już będę w szpitalu dostanę jak ja to nazywam jakieś "bagno" ... Dobrze ze opiekę masz dobrą :)

Zapowiada się słoneczny ciepły dzień :)
Musiałam się wygrzebać z mojego rogala :D i już psychicznie nastawiam się na jutro na glukoze, ale co tam, trzeba, każda to przechodzi więc da się przeżyć :) jutro też mam rzęski więc coś dla przyjemności :D a teraz chyba strzelę kawkę :)

W mieszkaniu robią się kafelki ale na szczęście nie ja musze być nadzorcą pod nieobecność M :)) jego rodzice mieszkają 5min od naszego nowego mieszkania i powiem wam że nawet się z tego cieszę bo po porodzie pomoc jakaś na pewno się przyda ;) M będzie tylko do końca lipca będzie musiał wracać do Oslo, nie mam mu nic za złe bo wiadomo to jego praca a i tak w tym roku późno zaczyna... Normalnie co roku tam już od początku marca a teraz mieszkanie się kręci więc trzeba przetrwać a ile rzeczy jeszcze do małego nie mamy hoho [emoji14] no nic damy radę :) a ja sobie mówię że jak tatuś pojedzie po miesiącu do Oslo to mamusia przecież jest zaradną babką i na pewno dare nawet sama bo nie ona pierwsza :) zobaczymy w praktyce :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Trochę zazdroszczę teściów ;)
No i na pewno sobie poradzisz [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_ no trafiłam na bardzo fajną rodzinkę :) patrząc na to że moja mama nie będzie na pstryknięcie palca w razie czego bo niby tylko 100km nas dzieło ale czasami to sporo w nagłych sytuacjach to nie mam na co narzekać :) bardzo fajnych dziadków ma nasz Maksio i wiem że zawsze będę mogła na nich liczyć bo już pokazali to hak odeszła Nastusia. No i na obiady będę miała blisko :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Szkoda, że u nas tak nie ma...[emoji20]
A te dania wege też [emoji106]
I jeszcze herbata do wyboru [emoji106]

Ja miałam do "wyboru" jedno coś herbatopodobnego, w dodatku z cukrem, chyba, że były jakieś osoby na diecie cukrzycowej, to była opcja "bez cukru", ale i tak pić się tego nie dało.... [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Masakra jakaś tutaj na prawdę niema na co narzekac [emoji4]

@_agnieszka_ no trafiłam na bardzo fajną rodzinkę :) patrząc na to że moja mama nie będzie na pstryknięcie palca w razie czego bo niby tylko 100km nas dzieło ale czasami to sporo w nagłych sytuacjach to nie mam na co narzekać :) bardzo fajnych dziadków ma nasz Maksio i wiem że zawsze będę mogła na nich liczyć bo już pokazali to hak odeszła Nastusia. No i na obiady będę miała blisko :D

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
To ważne. Oczywiście że sobie poradzicie z Maksiem i dziadkami [emoji123] [emoji123] [emoji123]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
U nas jest tak że rodzice Ł 300 km od Nas, moja Mamcia 120km (ale nie zmotoryzowana) więc wiadomo, że nie będziemy mogli liczyć na wizyty z obiadkami czy coś. Ale mimo odległości jaka Nas dzieli i z jednej i z drugiej strony zawsze odczuwamy ogromne wsparcie. Tak będzie też po narodzinach, na odleglość ale zawsze pomogą :)

reklama
To ważne. Oczywiście że sobie poradzicie z Maksiem i dziadkami [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Pewnie ze tak :) jak to tatuś mówi - musi klepać hajs żeby synkowi niczego nie zabrakło :) bo i kredyt trzeba jakoś spłacać [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry