reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba każdy , mój zanim coś zrobi to nie że len , ale jest perfekcjonista i czasami to wkurzajace bo u mnie by było ci*l ci*l za przeproszeniem i zrobione a On jak robić to już mega dokładnie czasami mam wrażenie że aż za..[emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nawet latem dolewam ciepłej wody hahaha
[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzięki Ty moja wróżko[emoji8] [emoji8] tobie rowniez oby chociaż na troszkę ulzyl Ci ten ból biedaczku[emoji20]

Ja to wiedźma jestem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]wróżki są młode, piękne, szczupłe a ja taka przez te bóle zgarbiona, opuchnieta[emoji16][emoji16][emoji16]stara wiedźma jak nic

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest do 18.00, ale na glukoze kazali byc miedzy 7.00 a 8.00. Wiec musze byc na 7.00 zeby w razie kolejki zdazyc wejsc przed 8.00. Dobrze, ze M nas zawiezie jadac do pracy, bo mozemy wstac pol godziny pozniej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie przepuszczają u Was ciężarnych bez kolejki?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem właśnie jak to z tym odszkodowaniem. Bo właścicielka mieszka w stanach , ale dokumenty odszkodowania mam ja. Spółdzielnia ma wycenić szkody , więc nie wiem jak to z ubezpieczeniem ? Czy też dodatkowo nam się coś należy ? Gdzie się w tej sprawie idzie itp? I czy po jednym razie ( wykorzystaniu odszkodowania ) przepada ?
Musisz odszukac dokumenty ubezbieczenua i zadzwonic do firmy. Oni Cie pokieruja co robic. Wiele firm ma mozliwosc zgloszenia szkody przez internet. Ja tak robilam, wszystkie dokumenty przesylalam internetowo. Kase dostalam na konto i tyle.
Ubezpieczenie nie jest jednorazowe. Za kazdym raxem jak cos sie wydazy to robia wycene i placa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam pol godziny drogi. To najblizsze z diagnostyki, a tam mam skierowanie.
Za to ja bym musiala robic badanie o 15.00 zebym byla wyspana, wiec nie ma szans[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No, myślę, że badanie na 15 mogłoby być problematyczne ;) Ale dla mnie badanie jak badanie, ale jak wytrzymać do tej godziny bez jedzenia [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mnie najbardziej wkurza to ze on ma firmę tez swoją remontowa i ludziom robi w terminie wszystko suoer fajnie a w domu nie mogę się doprosić bo na wszystko czas [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O Jezu biedna [emoji20] [emoji20] [emoji20] trzymam kciuki żeby jakoś się udało chociaż koszty pokryć co nie zmienia faktu tak jak napisalas że pracy przed wami sporo szkoda bo wszystko nowe i tu takie coś...

Akurat pokój malutkiej zalało. Nas pech od zawsze nie opuszcza. Będzie trzeba robić na od nowa panele i tyle. :/
Płytkom nic nie powinno być, są przystosowane do zalewania itd.
Z ubezpieczeniem niestety nie pomogę - ja mam tutaj polisę z OC, jak zalalismy sąsiadów to papierkologię załatwiła właścicielka mieszkania (wynajmujemy)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Płytki też ledwo położone. Są klejone przecież to nie powinno się im nic stać, tak jak mówisz. Jutro zobaczymy co tamci wymyśla i co będą gadać. A tu trochę problem bo właścicielka za granicą i zjezdza raz na parę lat. Ale jakoś sobie poradzimy
Najważniejsze że wszystko ok[emoji123] [emoji4]

Tyle cieszy :) bo teraz to i K mnie tak zdenerwował , że się popłakałam. Nie dość , że tyle problemów to ledwo z pracy wrócił gdzie jest pierwszy dzień a wczoraj cały dzień i noc jechał , to dzwonię a on pijany. A od rana pisał o spotkaniu z kuzynem i kolegami w innym mieście itp w weekend. Nie chętnie ale się zgodziłam , myślałam że tydzień jak zawsze będzie wporzadku. A on taki numer mi zrobił. Wydarlam się na niego i kazałam nie pisać, nie dzwonic. Jeszcze po pijanemu głupi SMS , że robię z niego alkoholika xd a do mieszkania rzadko zaglądam. Jeszcze mnie zacznie obwiniać to będzie miał mnie z głowy do końca miesiąca. Nie odezwe się do niego. Bo takie coś mogło się stać w ciągu nocy , a nie będę tam spała i pilnowała . Bez przesady.
(Sorki. Musiałam się wygadać chyba. Już mi nerwy puściły po całym dniu..)

reklama
Nie ostatnio nic nie wstawiłam, jak bede tych w takim tempie jak przez ostatnie 2 miesiące to znowu bedzie 25 kg. Ja to nie mam takiego duzego brzucha ale w biodra mi poszło bardzo.
Kinga ja juz sie pozegnalam z mysla, ze przytyje tyle samo co ostatnio. Na bank bedzie sporo wiecej[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry