reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Klaudia brzuszek, plecy i siku[emoji53] Nie nadaje sie juz do niczego[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Biedna.. plecy mi od wczoraj trochę odpuściły. A brzuch , dlatego co robi się twardy i się napina tak ? Jeszcze troszkę i będziesz śmigała bez bolu :)
Czasami chodzą całymi rodzinami z dziećmi :) bo i tacy są w kolejce

f2w39n7303c24ozn.png
A u mnie same Panie, rzadko się zdarzy , żeby byla jakaś z mężem. Czasem z dzieckiem ale na USG nie wchodzą , tylko na ktg :)
Tzn nie, że są jakieś szerokie ale tak bardziej całościowo ide nie tylko w brzuch☺️
Przesadzasz :) to większości na pewno troszkę poszło też w biodra :) jednak musimy się troszkę "poszerzać" :)

reklama
Padam teraz. Pije bezalkoholowe piwko i oglądam Kogel Mogel[emoji16][emoji16][emoji16]a jak Twój brzusio???

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No domyslam sie, ze padasz. Ja po spacerze z mloda ledwo doszlam do domu. Mam wrazenie, ze brzuch mi sie napina jak chodze. No i to sikanie, masakra.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A te wyniki byly juz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No, myślę, że badanie na 15 mogłoby być problematyczne ;) Ale dla mnie badanie jak badanie, ale jak wytrzymać do tej godziny bez jedzenia [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga u Ciebie to prawie kolacja o tej porze nie [emoji23] jak o 5 pierwsze śniadanko to do 15 chyba byś tam padła zreszta ja sama też do 15 bez jedzenia bym nie wytrzymała a pomyśleć że kiedyś mogłam np cały dzień nie jeść [emoji33] dopiero wieczorem byłam głodna i najlepiej mi smakowało [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz odszukac dokumenty ubezbieczenua i zadzwonic do firmy. Oni Cie pokieruja co robic. Wiele firm ma mozliwosc zgloszenia szkody przez internet. Ja tak robilam, wszystkie dokumenty przesylalam internetowo. Kase dostalam na konto i tyle.
Ubezpieczenie nie jest jednorazowe. Za kazdym raxem jak cos sie wydazy to robia wycene i placa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam dokumenty. Jutro zadzwonię do właścicielki. Powiem jej , że planuje coś takiego zrobić i będę do nich dzwonić jak mówisz. Mam zdjęcia i będę miała dokumenty od spółdzielni. I tyle starczy tak ? Zobaczymy, może coś uda się dostac.dziekuje , że napisałaś. Jeszcze z nikim nie gadałam na ten temat a lepiej co kolwiek wiedzieć :)

Zrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce :D Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok :)
20180317_093654.jpg
20180317_093922.jpg
20180317_093452.jpg
20180317_093331.jpg

Załączniki

• 20180317_093654.jpg
    20180317_093654.jpg
    242,3 KB · Wyświetleń: 190
  • 20180317_093922.jpg
    20180317_093922.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 191
  • 20180317_093452.jpg
    20180317_093452.jpg
    282 KB · Wyświetleń: 186
  • 20180317_093331.jpg
    20180317_093331.jpg
    368,6 KB · Wyświetleń: 190
A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No a jak? Lozeczko, ktore dostalismy od znajomych a okazalo sie nadplesniale stoi na korytarzu przed naszym miesxkaniem juz ze 3 tygodnie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Zrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce :D Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok :)Zobacz załącznik 844526 Zobacz załącznik 844527 Zobacz załącznik 844528 Zobacz załącznik 844529

Zielona super [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry