reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja sobie nawet poduszkę zabrałam żeby mi wygodnie było.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha[emoji3] No ale dla Ciwbie to jednak istotne.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Może coś w tym jest [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
W pierwszej ciazy chodzilam zawsze z M, chyba ze mu praca wypadla. Ale staralam sie robic tak zeby mial wolne. I zawsze wtedy byl obecny przy usg. A teraz musi mloda odebrac z przedszkola, a nawet jak zdazy to siedzi z nia w poczekalni[emoji6] Za to na polowkowym bylismy we troje[emoji2]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.

Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.
Ooo to duża jak na ten tydzień [emoji16][emoji16] moja w 23 t 3 dniu miała 647gram [emoji16] też duża [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No powiedział między 600 a 700 :D to pewnie podobna waga :)
Bo może raz obrywasz rączka a raz nóżką [emoji23][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tez tak myślę :p
Nie ostatnio nic nie wstawiłam, jak bede tych w takim tempie jak przez ostatnie 2 miesiące to znowu bedzie 25 kg. Ja to nie mam takiego duzego brzucha ale w biodra mi poszło bardzo.
To musisz nam się pokazać :) My ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*

Ech ciągle coś. Współczuję Ci tych przeżyć. Trzymaj się tam dzielnie. Wysyłam Ci kolejna porcję czarow[emoji16]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Ty moja wróżko[emoji8] [emoji8] tobie rowniez oby chociaż na troszkę ulzyl Ci ten ból biedaczku[emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?:)

Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?

Udane zakupy :)

Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
Klaudia brzuszek, plecy i siku[emoji53] Nie nadaje sie juz do niczego[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.

Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
A to rozumiem. Oby nic tam nie wyszlo u tego neurologa!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.

No powiedział między 600 a 700 :D to pewnie podobna waga :)

Tez tak myślę :p

To musisz nam się pokazać :) My ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*
Tzn nie, że są jakieś szerokie ale tak bardziej całościowo ide nie tylko w brzuch☺️

Do góry