reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Spokojnie, jak na coś wyjść to wyjdzie tak czy siak, ja ogólnie się nie wysypiam więc mi to nie rzutuje że wstanę wcześnie i pojadę później na badanie

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja sie nigdy nie wyspie jak wstane przed 10.00, wiec nie ma innej opcji na takie badanie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To zależy do której otwarte jest laboratorium:) bo jeśli do 10 to możesz być o 7:45 :) a jeśli do 11 to nawet o 8: 45

f2w39n7303c24ozn.png
Jest do 18.00, ale na glukoze kazali byc miedzy 7.00 a 8.00. Wiec musze byc na 7.00 zeby w razie kolejki zdazyc wejsc przed 8.00. Dobrze, ze M nas zawiezie jadac do pracy, bo mozemy wstac pol godziny pozniej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jest do 18.00, ale na glukoze kazali byc miedzy 7.00 a 8.00. Wiec musze byc na 7.00 zeby w razie kolejki zdazyc wejsc przed 8.00. Dobrze, ze M nas zawiezie jadac do pracy, bo mozemy wstac pol godziny pozniej[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tzn chodziło mi o punkt pobran :) bo pobrania są do 10-11h :) później badaja próbki i jest odbiór wynikow

f2w39n7303c24ozn.png

Super że chociaż na chwilkę się odcielas od cierpienia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty. Ból taki że szłam jak kaczka. Ale czy leżę czy chodzę i tak boli. A młodej zależało żebym pojechała. Z resztą jak by z tatą pojechała to obawiam się że połowa ubrań byłaby z działu dla chłopców. On jej na to pozwala[emoji23][emoji23][emoji23]córka lata i sklepie a on tylko rozmiar sprawdza i płaci.
A jak u Ciebie??

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Malutka waży ok.700g :)
A dopiero 16ego ważyła 420 :D
Nie mam zdjęć i też nie widziałam Alicji na USG. Zobacze 24kwietnia :) lekarz normalnie zareagował na wizytę prywatna w klinice, przyjrzal się serduszku i powiedział , że na jego oko jest dobrze. Ale dobrze jechać sprawdzić na echu :) szyjka długa i zamknięta. Zapomniałam spytać czy łożysko się podnioslo. Sprawdzę na kolejnej wizycie za 3tygodnie.
To swietnie, ze wszystkp dobrze[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Coś Ty. Ból taki że szłam jak kaczka. Ale czy leżę czy chodzę i tak boli. A młodej zależało żebym pojechała. Z resztą jak by z tatą pojechała to obawiam się że połowa ubrań byłaby z działu dla chłopców. On jej na to pozwala[emoji23][emoji23][emoji23]córka lata i sklepie a on tylko rozmiar sprawdza i płaci.
A jak u Ciebie??

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Zadzwon do laboratorium. Ja tez nie wiedzialam i pojechalam w ciemno....a u mnie glukoze robia 7.30-8.30. I to bez kolejki. Ja czekalam bo nie doczytalam i weszlam na pobranie 8.35 i nie robili problemow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie pytalam i mam byc miedzy 7.00 a 8.00, wiec dla mnie to bez roznicy. Musialabym jechac na 15.00 zeby byc wyspana[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Ech ciągle coś. Współczuję Ci tych przeżyć. Trzymaj się tam dzielnie. Wysyłam Ci kolejna porcję czarow[emoji16]

reklama
A nie masz gdzieś bliżej laboru? Bo zakładam, że to kwestia dojazdów [emoji20]

Ja też robiłam krzywą wstając o 5, ale ja tak wstaję normalnie, więc to dla mnie normalne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam pol godziny drogi. To najblizsze z diagnostyki, a tam mam skierowanie.
Za to ja bym musiala robic badanie o 15.00 zebym byla wyspana, wiec nie ma szans[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry