reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
O Jezu biedna [emoji20] [emoji20] [emoji20] trzymam kciuki żeby jakoś się udało chociaż koszty pokryć co nie zmienia faktu tak jak napisalas że pracy przed wami sporo szkoda bo wszystko nowe i tu takie coś...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, ze zakupy udane.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieję , że będą jeszcze takie same w sklepie gdzie kupowaliśmy. Nie chciałabym innych :( dobrze , że mały pokój to w ciągu dnia tesc z K położą. A myślicie , że płytki mogą być zalane ?
Jutro rozwalają segment w kuchni i do kosza.. ale z drugiej strony dobrze. I tak chcieliśmy się go pozbyć , mimo wszystko jutro będę robiła wszytko żeby nam za niego zwrócili. Był używany ale dobry , należy nam się zwrot kosztów.

Gorsze jest samopoczucie w trakcie dwóch godzin niż sam czas. Przynajmniej u mnie tak było. Powiedziałam trochę na forum i zleciało , nawet nie wiedziałam kiedy :)

Albo facetów za granicą.

To chyba nie dużo ? Nie pamiętam czy wstawialas zdjęcie na brzuszkowe, muszę przejrzec. I na pewno źle nie wyglądasz. :* To tylko waga.

A ja nie wiem jak to możliwe. Raz czuje nisko a za chwilę nad pepkiem :D
Płytkom nic nie powinno być, są przystosowane do zalewania itd.
Z ubezpieczeniem niestety nie pomogę - ja mam tutaj polisę z OC, jak zalalismy sąsiadów to papierkologię załatwiła właścicielka mieszkania (wynajmujemy)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że chociaż na chwilkę się odcielas od cierpienia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Mam ostatnio mega poronione sny... Tzn bardziej niż zwykle...
Z zabawnych - usnęłam chwilę temu z telefonem - kojarzę jak zasypiałam, i spałam dosłownie chwilę...
Śniło mi się, że gdzieś byłam, i zauważyłam, jak z górnego kwietnia spada paprotka... Więc żeby mnie nie uderzyła postanowiłam ją odepchnąć lewą ręką.. Ale po uderzeniu w doniczce się obudziłam.. Na tyle szybko, by zobaczyć lądujący na podłodze telefon [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, telefon "oberwał" zamiast doniczki z paprotką.........

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biedny telefon [emoji23]

Dziękuje :*
Malutka waży ok.700g :)
A dopiero 16ego ważyła 420 :D
Nie mam zdjęć i też nie widziałam Alicji na USG. Zobacze 24kwietnia :) lekarz normalnie zareagował na wizytę prywatna w klinice, przyjrzal się serduszku i powiedział , że na jego oko jest dobrze. Ale dobrze jechać sprawdzić na echu :) szyjka długa i zamknięta. Zapomniałam spytać czy łożysko się podnioslo. Sprawdzę na kolejnej wizycie za 3tygodnie.
Najważniejsze że wszystko ok[emoji123] [emoji4]

A no widzisz, to pewnie też pojadę... Nie chce mi się ale ja już nie będę spała to co mi szkodzi.. Chciałam w pt ale w pt muszę rano jechać na lotnisko znów a w czw mam już inne plany więc zostaje mi tylko jutro

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to pewnie, zwlaszcza, ze za bardzo nie masz kiedy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
No tak się wkurzyłam na mój telefon teraz ze myślałam że nim o ścianę rzucę... M mnie powstrzymał :o zawiesiło się wszystko, włącznik od telefonu później dotyk nie działał i tak po kolei.. No dawno gówniana elektronika mnie tak nie wkurzyła :o

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry