reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Same chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji33] Szok, ale sa tacy ludzie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja już po wizycie :) Paulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę :) Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Super ❤️❤️masz zdjęcie ?:)

Poszlam z mloda na dwor i ledwo doszlam do domu. No masakra jakas
emoji53.png

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?
Maksiowe zakupy :D
1522774381-59a6db482be1d115-aaaaaa.jpeg
1522774390-8691483f6d5b4944-aaaaaa.jpeg
1522774401-1eb31d8a0ef199a0-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Udane zakupy :)
Już dała czadu
emoji16.png
najczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu
emoji16.png

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)
Super, że wszystko dobrze ☺️ o matko ja przez 3 tygodnie już przypakowalam 4.5 kg teraz to chyba mnie opierniczy
Ile łącznie ?
Bravo ty! Przyznaj sie glodzisz sie i nic jie tyjesz
emoji12.png

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

ja sporo wiecej :D

Hehehe nie "szalej" z tym tyciem :D

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg :p aż się zdziwiłam.

Super ❤️❤️masz zdjęcie ?:)

Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg :p aż się zdziwiłam.
10.5 kg

Super [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?:)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
Jest teraz bardzo nisko :) kopniaki czuje nad spojeniem a nie koło pępka i pod żebrami jak wcześniej :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry