reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@_agnieszka_ ja też będę prać prasować i układać już niedługo ale to już na nowym mieszkaniu. Teraz nie ma co :) jeszcze mam trochę czasu, na pewno zdążę ;)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mam ostatnio mega poronione sny... Tzn bardziej niż zwykle...
Z zabawnych - usnęłam chwilę temu z telefonem - kojarzę jak zasypiałam, i spałam dosłownie chwilę...
Śniło mi się, że gdzieś byłam, i zauważyłam, jak z górnego kwietnia spada paprotka... Więc żeby mnie nie uderzyła postanowiłam ją odepchnąć lewą ręką.. Ale po uderzeniu w doniczce się obudziłam.. Na tyle szybko, by zobaczyć lądujący na podłodze telefon [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, telefon "oberwał" zamiast doniczki z paprotką.........

0d1yrjjgtd95fou3.png

27 Tc [emoji64][emoji7]
b773e536b1318ebaa9ca7c2a13309176.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądasz :)
1522754185-1a72cab792945013-aaaaaa.jpeg
1522754245-a7fc540b92114598-aaaaaa.jpeg
moje zakupy oprócz butelek :) kolory są w rzeczywistości ładniejsze :) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Super zakupy :)
A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakaa duża dziewczynka ❤️
Karoolka - piekna waga coreczki.

Ja juz po wizycie. Zwolnienie na kolejne dwa tygodnie. Sluchalam serduszka Malego.
W piatek gluuukoza - bleee..
Pozdrowienia
Super , że wszytko dobrze :)
Pierwsze zdjecie[emoji13][emoji13]
78772de18b613f32b6a5bba9fb69072d.jpg

0d1ysek22oaj77fx.png
Pięknie :):)

Mamy to samo. Woda na pierwszym miejscu. Do szkoły też nosi tylko wodę. Jak ją raz babcia prowadziła to kupila jej po drodze sok. Dobrze, że młoda miała kasę przy sobie to kupila wodę w aromacie. Sok wrócił z nią w plecaku do domu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Fran ma takie dystrybutory w szkole z woda i tez nie nosi ze sobą nic innego ale w domu pije sok naturalny z jabłek bo niestety małpa mala je mało owoców i warzyw...[emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry