reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamuśki na Hm jest -15% [emoji4]
1522769334-f59b2e3d9d66720a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wlansie skorzystałam z -20% na ciuszki dziecięce :) zamiast 100zl wydałam 80 :)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D
Haha piękne wspomnienia:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, przeczytałam Twój post i zachciało mi się zupki chińskiej. :D a nóż w kieszeni też mi się, ale zachcianka swoją drogą.

Ja w pierwszej ciazy wszedzie z Mezem,w drugiej sporadycznie,w trzeciej tylko raz zeby potwierdzic. Mamy dwa samochody,wiec ja sama sobie jezdze wszedzie gdy on jest w pracy,a chlopcy w szkole.
Przypomnial mi sie 5 letni chlopiec ktory poklnal 20 centow i mielismy jego przeswietlenie brzuszka w pracy. I taka anegdotka...
Z pierwszym dzieckiem jedziesz migiem do szpitala,z drugim czekasz az wyjdzie po kilku dniach tylem,a z trzecim nie robisz nic - odciagasz od kieszonkowego :rofl: cos w tym jest :D

A mnie glowa rozbolala,lekkie dusznosci ( zawsze je mam gdy mi serce bije szybciej niz 90ud/min),wiec odpoczywam.

Haha, przeczytałam Twój post i zachciało mi się zupki chińskiej. :D a nóż w kieszeni też mi się, ale zachcianka swoją drogą.

Oj też bym zjadła. Ale boję się o moją wątrobę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry