reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamuśki na Hm jest -15% [emoji4]
1522769334-f59b2e3d9d66720a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wlansie skorzystałam z -20% na ciuszki dziecięce :) zamiast 100zl wydałam 80 :)

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D
Haha piękne wspomnienia:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciliśmy z zakupów. Szał w centrum handlowym, ludzie chyba jeszcze dziś wolne mają. Córka obkupiona na wiosnę: kurtka, buty, 3 pary spodni, legginsy, bluzki. Mąż szedł obladowany jak słoń. Oczywiście skorzystalam z promocji h&m[emoji16][emoji16] no i kupiliśmy sporo rzeczy do wyprawki: kocyki, rożki, pieluszki tetrowe, flanelowe, czapeczki, reczniczki, body. No full tego. Mamy już nawet pampersy, podkłady porodów, wkładki. W sumie zostało łóżeczko, materacyk i fotelik do auta.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, przeczytałam Twój post i zachciało mi się zupki chińskiej. :D a nóż w kieszeni też mi się, ale zachcianka swoją drogą.

Ja w pierwszej ciazy wszedzie z Mezem,w drugiej sporadycznie,w trzeciej tylko raz zeby potwierdzic. Mamy dwa samochody,wiec ja sama sobie jezdze wszedzie gdy on jest w pracy,a chlopcy w szkole.
Przypomnial mi sie 5 letni chlopiec ktory poklnal 20 centow i mielismy jego przeswietlenie brzuszka w pracy. I taka anegdotka...
Z pierwszym dzieckiem jedziesz migiem do szpitala,z drugim czekasz az wyjdzie po kilku dniach tylem,a z trzecim nie robisz nic - odciagasz od kieszonkowego :rofl: cos w tym jest :D

A mnie glowa rozbolala,lekkie dusznosci ( zawsze je mam gdy mi serce bije szybciej niz 90ud/min),wiec odpoczywam.

Haha, przeczytałam Twój post i zachciało mi się zupki chińskiej. :D a nóż w kieszeni też mi się, ale zachcianka swoją drogą.

Oj też bym zjadła. Ale boję się o moją wątrobę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry