reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja chodzę do gina zawsze z moim mężem, raz w tej ciąży nie dał rady dojechać i poszłam z mamą.
Badania laboratoryjne, neurologa, diabetologa ogarniam sama.
Ja do gina zawsze z mężem, zawsze jest ze mną w gabinecie a podczas usg razem ze mną ogląda Stasia i sprawia mu to dużą radość :)

A ja siedzę u fryzjera. Zamarzyl mi się powrót do blondu. A muszę ściągnąć najpierw rudy czerwony, dupa mnie już boli a jeszcze z 2h posiedzę. Idę nadrobić co tam w ciągu dnia pisalyscie.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też się zastanawiam nad powrotem do blondu, ale nie wiem czy zaraz nie będę miała dość bo odrosty. I tak sie waham cały czas

reklama
Ja chodzę do gina zawsze z moim mężem, raz w tej ciąży nie dał rady dojechać i poszłam z mamą.
Badania laboratoryjne, neurologa, diabetologa ogarniam sama.
Ja wszystko z O, ale mamy jedno auto, a za kierownicą się nie najlepiej obecnie czuję - mamy duże, wysokie auto... żebym dobrze widziała to muszę siedzieć dość prosto, a wtedy czuję dyskomfort, bo gniotę brzuszek... A jak siądę tak, żeby było mi wygodnie, to nie widzę nic, bo za niska jestem...
A dodając, że wszędzie daleko, do lekarza 30km itd, no to zdecydowanie lepiej jak mogę sobie usiąść wygodnie jako pasażerka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja do gina zawsze z mężem, zawsze jest ze mną w gabinecie a podczas usg razem ze mną ogląda Stasia i sprawia mu to dużą radość :)

Właśnie też się zastanawiam nad powrotem do blondu, ale nie wiem czy zaraz nie będę miała dość bo odrosty. I tak sie waham cały czas
A jaki masz naturalny kolor?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Klaudia mega współczuje ... nawet nie wiem co ci napisac bo się odechciewa jak robota znów się cofa..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..

Znam ten ból i współczuje bardzo :( u nas generalny remont w planach jeszcze przed urodzeniem Stasia :( podłogi, ściany, szafki kuchenne. Wszystko mieliśmy zrobione niecałe 3 lata temu przed wprowadzeniem się ;/

reklama
Do góry