reklama
@malina_11 śliczny brzusio piłeczka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Margana
Fanka BB :)
Oj...przeciez to nie na zawsze[emoji6]ja dzis poznalam dziewczyny ktora bedzie mnie zastepowac...
chce mi sie plakac
Aniołek[*] 8.08.2017
Pomysł nawet ok. Ale w moom mieście koszt na 10 dzieci to 450 zl. Do tego napoje, przekaski, tort, jakas kawa.o ciasto dla.rodziców i mi 700 lekko wyjdzie.Ech czego się dla dziecka nie zrobi....
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas w sumie szybcy robią urodziny w takich miejscach, niedługo tez muszę iść zaklepać miejsce na maj... na szczęście mamy tuż pod domem taki bałagan wiec będę miała w tym roku blisko. Fran już od kilku miesięcy tym zyje, jaki tort, kogo zaprosi itp... i tez już oczywiście nie kupuje mu żadnego prezentu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Super, ze chociaz moglas sobie cos kupic[emoji5] A lustra w przymierzalniach sa okropne. Nie przywiazuj sie do tego widoku[emoji6]W związku z tym, że nadal mam fatalny humor, stwierdziłam, że zrobię to co zawsze mi go poprawiało-zakupy. Wybrałam 3 piękne, wiosenne sukienki. W przymierzalni się poplakałam już gdy stałam w samej bieliźnie. Nie wiem czy to wina oświetlenia, kąta nachylenia czy czego ale w tamtym lustrze wyglądalam jak spuchnięty goryl...We wszystkich lustrach w domu wyglądam lepiej. Mam nadzieję, że kłamie lustro to sklepowe... Potem popłakałam się gdy miałam na sobie te sukienki. Jak karykatura baby w ciaży. Oczywiście żadnej nie kupiłam. Za to zrobiłam coś czego bym sie po sobie nigdy nie spodziewałam. Kupiłam sobie płaszcz w kolorze PUDROWEGO RÓŻU! Ja, wiecznie ubrana na czarno lub szaro. To chyba wina wiosny
Aniołek[*] 8.08.2017
Za to moja w ogole herbat nie pije[emoji53] Jak przyjdzie zima zmarznieta to robie jej kakao, bo to jedyne co cieple sie napije.
Aniołek[*] 8.08.2017
U nas to samo... chyba ominęłam dobry moment na wprowadzenie U nas kakao albo samo mleko..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Ja tez jutro wstaje o 4.30 bo jade na ta glukoze[emoji53]Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania jutro muszę wstać o 4 rano żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...
27.06.17 Anastazja [*]
Aniołek[*] 8.08.2017
A no widzisz, to pewnie też pojadę... Nie chce mi się ale ja już nie będę spała to co mi szkodzi.. Chciałam w pt ale w pt muszę rano jechać na lotnisko znów a w czw mam już inne plany więc zostaje mi tylko jutroJa tez jutro wstaje o 4.30 bo jade na ta glukoze[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
27.06.17 Anastazja [*]
Margana
To jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.Zmęczona w ogóle nie powinnaś robić badań. Zwłaszcza glukozy. Niewyspanie itp. zaburza wynik
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Spokojnie, jak na coś wyjść to wyjdzie tak czy siak, ja ogólnie się nie wysypiam więc mi to nie rzutuje że wstanę wcześnie i pojadę później na badanieTo jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.
Aniołek[*] 8.08.2017
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: