reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Maksiowe zakupy :D
1522774381-59a6db482be1d115-aaaaaa.jpeg
1522774390-8691483f6d5b4944-aaaaaa.jpeg
1522774401-1eb31d8a0ef199a0-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Pomysł nawet ok. Ale w moom mieście koszt na 10 dzieci to 450 zl. Do tego napoje, przekaski, tort, jakas kawa.o ciasto dla.rodziców i mi 700 lekko wyjdzie.Ech czego się dla dziecka nie zrobi....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w sumie szybcy robią urodziny w takich miejscach, niedługo tez muszę iść zaklepać miejsce na maj... na szczęście mamy tuż pod domem taki bałagan wiec będę miała w tym roku blisko. Fran już od kilku miesięcy tym zyje, jaki tort, kogo zaprosi itp... i tez już oczywiście nie kupuje mu żadnego prezentu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W związku z tym, że nadal mam fatalny humor, stwierdziłam, że zrobię to co zawsze mi go poprawiało-zakupy. Wybrałam 3 piękne, wiosenne sukienki. W przymierzalni się poplakałam już gdy stałam w samej bieliźnie. Nie wiem czy to wina oświetlenia, kąta nachylenia czy czego ale w tamtym lustrze wyglądalam jak spuchnięty goryl...We wszystkich lustrach w domu wyglądam lepiej. Mam nadzieję, że kłamie lustro to sklepowe... Potem popłakałam się gdy miałam na sobie te sukienki. Jak karykatura baby w ciaży. Oczywiście żadnej nie kupiłam. Za to zrobiłam coś czego bym sie po sobie nigdy nie spodziewałam. Kupiłam sobie płaszcz w kolorze PUDROWEGO RÓŻU! Ja, wiecznie ubrana na czarno lub szaro. To chyba wina wiosny :)
Super, ze chociaz moglas sobie cos kupic[emoji5] A lustra w przymierzalniach sa okropne. Nie przywiazuj sie do tego widoku[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja tez jutro wstaje o 4.30 bo jade na ta glukoze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tez jutro wstaje o 4.30 bo jade na ta glukoze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A no widzisz, to pewnie też pojadę... Nie chce mi się ale ja już nie będę spała to co mi szkodzi.. Chciałam w pt ale w pt muszę rano jechać na lotnisko znów a w czw mam już inne plany więc zostaje mi tylko jutro

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
To jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Spokojnie, jak na coś wyjść to wyjdzie tak czy siak, ja ogólnie się nie wysypiam więc mi to nie rzutuje że wstanę wcześnie i pojadę później na badanie

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry