reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobacz załącznik 844494
Chwalę się :) Kolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym :) Zobacz załącznik 844493
Slicznie wydladasz!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Tak Mały szalał w Wielką Sobotę :D pierwszy raz udało mi się go nagrać :)
Link do: VID_20180331_213728.3gp
Jak super :) moja też dużo razy tak szalała , ale nie tyle czasu pod rząd. Czasem czuje tak bardzo mocno , że wiem , że było by widać ale nie chce jej stresować światłem i podciągać bluzki do góry :D
No ja właśnie też już miałam tak mocno... I mój czuł i widział a ja czułam w różnych porach dnia i różnych pozycjach a teraz znów leciutenko i rzadko :( dziś muszę się wczuwac bo jak wieczorem choć raz wyraźnie nie poczuje to jutro rano zadzwonię do ginekologa (wieczorem zwykle było czuć ) :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dni :)
A już się unormowały u Julki ruchy w porach dnia ? U mnie jest różnie. Dlatego patrzę tylko na to , czy choć raz ja czułam w ciągu dnia.
Mnie zawsze cieszy gdy czuję tylko czasami narzekam gdy chce spać bo na boku jaj leżę i kopie to takie... Nieprzyjemne trochę [emoji16] ale w okolicach pępka lubię czuć

f2w39n7303c24ozn.png
Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubię :D

Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.
Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
To super, że wszystko dobrze z malutkim ❤️

Jak super :) moja też dużo razy tak szalała , ale nie tyle czasu pod rząd. Czasem czuje tak bardzo mocno , że wiem , że było by widać ale nie chce jej stresować światłem i podciągać bluzki do góry :D

Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dni :)
A już się unormowały u Julki ruchy w porach dnia ? U mnie jest różnie. Dlatego patrzę tylko na to , czy choć raz ja czułam w ciągu dnia.

Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubię :D

Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.

To super, że wszystko dobrze z malutkim [emoji173]️
Już dała czadu [emoji16] najczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Slicznie wygladasz ;)

O slicznie wygladasz....rosniecie a mala wcale nie odbiera ci urody wrecz na odwrot.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Poznaliscie sie na lotnisku? :rolleyes2:

Klaudiaa975 - powodzenie na wizycie.

Dziękuje :*
Malutka waży ok.700g :)
A dopiero 16ego ważyła 420 :D
Nie mam zdjęć i też nie widziałam Alicji na USG. Zobacze 24kwietnia :) lekarz normalnie zareagował na wizytę prywatna w klinice, przyjrzal się serduszku i powiedział , że na jego oko jest dobrze. Ale dobrze jechać sprawdzić na echu :) szyjka długa i zamknięta. Zapomniałam spytać czy łożysko się podnioslo. Sprawdzę na kolejnej wizycie za 3tygodnie.

Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.

28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.
d938ed98647d189432c8954badf65da4.jpg
8f87ef4bfde51837aa393875f73e2fd2.jpg

Ślicznie wyglądasz :) już brzuszek widać , kuleczka zgrabna się robi :):)

* Na początku ciąży wyglądałam okropnie. Nie mogłam na siebie patrzeć , a teraz od tygodnia/dwóch wszyscy mi mówią , że wyglądam lepiej niż przed ciążą. Że córka dodała mi urody, więc kolejny przesąd rozwiązany :D

To jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Zadzwon do laboratorium. Ja tez nie wiedzialam i pojechalam w ciemno....a u mnie glukoze robia 7.30-8.30. I to bez kolejki. Ja czekalam bo nie doczytalam i weszlam na pobranie 8.35 i nie robili problemow.

reklama
Do góry