reklama
kinga30
Fanka BB :)
O matko wspolczujeWyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
O ja pierd....... Dobrze zemieszkanie ubezpieczone to pewnie bedziecie miec srodki . no ale szkoda czasu i waszej pracy.Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Madre dzieciaki i dobrze ze ich nie ciagnie.U mnie to jest w ogole dziwnie bo moje dzieci nie lubią zimnego [emoji5] więc jak jakiś sok to musi być z ciepłą wodą samego nie wypija wiec jest więcej wody niż soku[emoji5] nic gazowanego nie lubią. Jedyne co to chipsy tzn te chrupki duszki to czasami zajadamy[emoji5]
Stricte na usg był na pierwszym, jak mogliśmy po raz pierwszy zobaczyć serduszko, i potem prenatalne 3d (pierwsze i drugie, na 3 też pójdzie)Ja tez chodze sama mimo ze D w domu jest . na usg z Oliwia. Jakos go krepuje czy co nie wiem. Na usg raz ze mna byl jak z Matim bylam w ciazy ,stwierdzil wtedy ze on nic nie widzi.
Ale taka zwykła rutynowa wizyta to czeka pod gabinetem
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Znowu polujesz?Mamuśki na Hm jest -15% [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Fanka BB :)
No ale np do słodkiego, czekolady to Marysię niedawno bardzo ciągnęło, odkad się nie wystraszyła że jej się zęby zepsują za to Kacper jeszcze mały to się niestety nie boi o zebyMadre dzieciaki i dobrze ze ich nie ciagnie.
Oż cholera.... Współczuję bardzo....Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
Dobrze, że meble chociaż przetrwały, i że mieszkanie ubezpieczone, ale ledwo położone i trzeba robić jeszcze raz...
reklama
A ja siedzę u fryzjera. Zamarzyl mi się powrót do blondu. A muszę ściągnąć najpierw rudy czerwony, dupa mnie już boli a jeszcze z 2h posiedzę. Idę nadrobić co tam w ciągu dnia pisalyscie.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: