reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje wode pija na codzien ale jak jest cola lub cos slodkiego to ich ciagnie. Dlatego ja jak mam cole to chowam(wyrodna matka jestem sama wypije po kryjomu. Ale na dobre im to wyjdzie) a tak to lubia kompoty soki wlasnej roboty do wody.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja to coli w ogóle nie pije bo nie lubi

reklama
Poznaliscie sie na lotnisku? :rolleyes2:
Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja też zawsze z O ;)
Do gabinetu wchodzę sama, ale ze względu na problemy logistyczne, odległości itd sama nie pojadę... I pewnie nie jestem osamotniona ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie :) Poznaliśmy sie gdy ja miałam 19 lat i byłam na 1 roku studiów, a on na 2. Była impreza inauguracyjna mojego rocznika w klubie i on tam tez był. Troche wypiliśmy, potańczylismy potem odprowadził mnie do mieszkania i tak jakoś potem wyszło :) Ale biedny sie musiał za mną uganiać, bo na początku nie chciałam sie pakowac w związek. Cieszę sie że zmieniłam zdanie :) Na tej imprezie postawił mi pierwszego drinka i uwaga była to : TATRA MOCNA hahahha :D
Rewelacyjny drink [emoji106][emoji23]

Myśmy się też poznali na 1 roku studiów, na ćwiczeniach z programowania [emoji23]
(dla nas obojga to były drugie studia, ale ja robiłam je w trakcie, na drugim kierunku byłam na 2 roku, a O był po pierwszych studiach)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja to coli w ogóle nie pije bo nie lubi
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja tez chodze sama mimo ze D w domu jest . na usg z Oliwia. Jakos go krepuje czy co nie wiem. Na usg raz ze mna byl jak z Matim bylam w ciazy ,stwierdzil wtedy ze on nic nie widzi.

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..

reklama
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

U mnie to jest w ogole dziwnie bo moje dzieci nie lubią zimnego ☺️ więc jak jakiś sok to musi być z ciepłą wodą samego nie wypija wiec jest więcej wody niż soku☺️ nic gazowanego nie lubią. Jedyne co to chipsy tzn te chrupki duszki to czasami zajadamy☺️

Do góry