reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

jako specjalistka powiem ci ze w sklepach jest inne swiatlo duzo gorsze zarowki zimne kat nachylenia do dupy wiec napewno nie wygladasz jak goryl, pozatym az tak owlosiona chyba nie jestes :D stara w lipcu szybko zejdzie napewno woda tez ci sie zatrzymuje wiec tu cie zapewniam ze jak urodzisz to ci zleci w mig

pochwal sie leoiej plaszczem :D
jak przyjade do wawy to z @JustMe55 pojdziemy na zakupy na zlote tarasy :D jak trzy koty sfinksy po zimie ogolone z dupskami wielkimi :D

wlasnie dosc kumata i nastawiona jest i to mnie jeszcze bardziej boli ja juz ost powiedzialam szefowi ze jak przyniose l4 to bedzie to dla mnie dzien załoby ja mam naprawde super fajna prace rzadze siedze mam super klientów nie nudzi mi sie a ludzie w firmie sa bardzo zżyci
ehhh zeby plakac za praca to juz zboczenie ...
To tak jest miałaś taki swój rytuał dnia praca ludzie itd a tu jednak będzie zmiana ale dasz radę jesteś zuch dziewczyna [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.

Idziemy na USG :)
squarequick_201843152025775.jpg

Załączniki

• squarequick_201843152025775.jpg
    squarequick_201843152025775.jpg
    265,4 KB · Wyświetleń: 272
Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Bardzo się cieszę z dobrych wieści oby tak dalej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jezu ja idę w czwartek... mam nadzieję, że jak dobrze przeżyłam w 12tc to i teraz nie będzie najgorzej. Najbardziej mnie przeraża siedzenie tam te dwie godziny bo są strasznie niewygodne krzesła i już po 10 minutach kość ogonowa mi odpada...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Jezu ja idę w czwartek... mam nadzieję, że jak dobrze przeżyłam w 12tc to i teraz nie będzie najgorzej. Najbardziej mnie przeraża siedzenie tam te dwie godziny bo są strasznie niewygodne krzesła i już po 10 minutach kość ogonowa mi odpada...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No ja chyba zaopatrzę się w jakaś prasę
.. Inaczej tego nie widzę :/

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry