reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.

28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.
d938ed98647d189432c8954badf65da4.jpg
8f87ef4bfde51837aa393875f73e2fd2.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.

28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.
d938ed98647d189432c8954badf65da4.jpg
8f87ef4bfde51837aa393875f73e2fd2.jpg

Oj Ty nasza chudzinko [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja gdy dostarczyłam zwolnienie lekarskie i już wychodziłam z pokoju przełożonych to miałam ściśnięte gardło i zaszklone oczy. Nie dopuściłam do płaczu, bo oni mnie mają za mega silną babę, wiecznie na najwyższych obrotach, jak pójde pomóc komuś go jest w g*wnie po pas, to w max 7 minut uratuję sytuację, więc heloł musiałam zachować twarz :D Było też dużo ludzi, którymi zarządzam ja wiec już wgl nie mogłam pokazać że mam uczucia :D Ale jak już opuszczałam gmach lotniska i obejrzałam się za siebie to wybuchłam płaczem. I to takim prawdziwym że aż próbowałam łapać powietrze. Ł powiedział, że wiedział że będzie mi smutno ale nie spodziewał się takiego widoku.

Poznaliscie sie na lotnisku? :rolleyes2:

Klaudiaa975 - powodzenie na wizycie.

reklama
Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Super ze wizyta udana. I bilans kilogramowy bardzo ladny. A maly juz sport facet

Do góry