reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.

28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.
d938ed98647d189432c8954badf65da4.jpg
8f87ef4bfde51837aa393875f73e2fd2.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.

28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.
d938ed98647d189432c8954badf65da4.jpg
8f87ef4bfde51837aa393875f73e2fd2.jpg

Oj Ty nasza chudzinko [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja gdy dostarczyłam zwolnienie lekarskie i już wychodziłam z pokoju przełożonych to miałam ściśnięte gardło i zaszklone oczy. Nie dopuściłam do płaczu, bo oni mnie mają za mega silną babę, wiecznie na najwyższych obrotach, jak pójde pomóc komuś go jest w g*wnie po pas, to w max 7 minut uratuję sytuację, więc heloł musiałam zachować twarz :D Było też dużo ludzi, którymi zarządzam ja wiec już wgl nie mogłam pokazać że mam uczucia :D Ale jak już opuszczałam gmach lotniska i obejrzałam się za siebie to wybuchłam płaczem. I to takim prawdziwym że aż próbowałam łapać powietrze. Ł powiedział, że wiedział że będzie mi smutno ale nie spodziewał się takiego widoku.

Poznaliscie sie na lotnisku? :rolleyes2:

Klaudiaa975 - powodzenie na wizycie.

reklama
Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Super ze wizyta udana. I bilans kilogramowy bardzo ladny. A maly juz sport facet

Do góry