reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Też mi się tak wydaje bo przecież są coraz większe :) ale ginekolog kazał mi reagować i dzwonić :) wiec jem chleb z konfitura sliwkowa z czekolada i będę czekać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój też jakiś taki ospaly niewiem czy przez te leki czy inaczej leży albo czuje że mnie boli i mój kochany nie chce mi sprawiać bolu kochane szkrabki[emoji173]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W związku z tym, że nadal mam fatalny humor, stwierdziłam, że zrobię to co zawsze mi go poprawiało-zakupy. Wybrałam 3 piękne, wiosenne sukienki. W przymierzalni się poplakałam już gdy stałam w samej bieliźnie. Nie wiem czy to wina oświetlenia, kąta nachylenia czy czego ale w tamtym lustrze wyglądalam jak spuchnięty goryl...We wszystkich lustrach w domu wyglądam lepiej. Mam nadzieję, że kłamie lustro to sklepowe... Potem popłakałam się gdy miałam na sobie te sukienki. Jak karykatura baby w ciaży. Oczywiście żadnej nie kupiłam. Za to zrobiłam coś czego bym sie po sobie nigdy nie spodziewałam. Kupiłam sobie płaszcz w kolorze PUDROWEGO RÓŻU! Ja, wiecznie ubrana na czarno lub szaro. To chyba wina wiosny :)
Mogłaś nam wysłać zdjęcie :) powiedzialybysmy czy wyglądasz w nich ładnie czy nie :) to nie jest wina figury tylko czasami ubrania brzydko leżą

f2w39n7303c24ozn.png

Mój też jakiś taki ospaly niewiem czy przez te leki czy inaczej leży albo czuje że mnie boli i mój kochany nie chce mi sprawiać bolu kochane szkrabki[emoji173]

Mnie zawsze cieszy gdy czuję tylko czasami narzekam gdy chce spać bo na boku jaj leżę i kopie to takie... Nieprzyjemne trochę [emoji16] ale w okolicach pępka lubię czuć

f2w39n7303c24ozn.png

Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zmęczona w ogóle nie powinnaś robić badań. Zwłaszcza glukozy. Niewyspanie itp. zaburza wynik

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

20180403_150545.jpg
Oj tam, na pewno nie wyglądasz jak goryl. To wina oświetlenia, z resztą dziewczyny mi to już pisały bo miałam to samo jak mierzyłam jedną sukienkę, dosłownie wyglądałam jak baleron, czysta masakra. Pochwal się płaszczem koniecznie :D
Chwalę się :) Kolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym :)
20180403_150508.jpg

Załączniki

• 20180403_150508.jpg
    20180403_150508.jpg
    312,3 KB · Wyświetleń: 261
  • 20180403_150545.jpg
    20180403_150545.jpg
    289,7 KB · Wyświetleń: 265
reklama
W związku z tym, że nadal mam fatalny humor, stwierdziłam, że zrobię to co zawsze mi go poprawiało-zakupy. Wybrałam 3 piękne, wiosenne sukienki. W przymierzalni się poplakałam już gdy stałam w samej bieliźnie. Nie wiem czy to wina oświetlenia, kąta nachylenia czy czego ale w tamtym lustrze wyglądalam jak spuchnięty goryl...We wszystkich lustrach w domu wyglądam lepiej. Mam nadzieję, że kłamie lustro to sklepowe... Potem popłakałam się gdy miałam na sobie te sukienki. Jak karykatura baby w ciaży. Oczywiście żadnej nie kupiłam. Za to zrobiłam coś czego bym sie po sobie nigdy nie spodziewałam. Kupiłam sobie płaszcz w kolorze PUDROWEGO RÓŻU! Ja, wiecznie ubrana na czarno lub szaro. To chyba wina wiosny :)

jako specjalistka powiem ci ze w sklepach jest inne swiatlo duzo gorsze zarowki zimne kat nachylenia do dupy wiec napewno nie wygladasz jak goryl, pozatym az tak owlosiona chyba nie jestes :D stara w lipcu szybko zejdzie napewno woda tez ci sie zatrzymuje wiec tu cie zapewniam ze jak urodzisz to ci zleci w mig

pochwal sie leoiej plaszczem :D
jak przyjade do wawy to z @JustMe55 pojdziemy na zakupy na zlote tarasy :D jak trzy koty sfinksy po zimie ogolone z dupskami wielkimi :D

Aż taka beznadziejna? Może jeszcze da się ja jakoś nauczyć?

wlasnie dosc kumata i nastawiona jest i to mnie jeszcze bardziej boli ja juz ost powiedzialam szefowi ze jak przyniose l4 to bedzie to dla mnie dzien załoby ja mam naprawde super fajna prace rzadze siedze mam super klientów nie nudzi mi sie a ludzie w firmie sa bardzo zżyci
ehhh zeby plakac za praca to juz zboczenie ...

Do góry