reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkania ;) jutro muszę wstać o 4 rano :o żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie ryzykuj z ta krzywa. Raz ze bedziesz niewyspana dwa ze nie wiadomo jak na nia zareagujesz. No i oczywiscie yrzeba byc na czczo. Takze ja byl przelozyla na inny dzien.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też a najlepiej 37 tydzień bym już chciala..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana szybko czas leci....serio nie pamietam zeby mi tak lecialo. A i doczytalam ze szyjka juz 3 cm. Takze wszystko sie wycisza i oby tak dalej. Jeszcze z 10 -12 tyg i mozemy sie rozpakowywac.

Kochana szybko czas leci....serio nie pamietam zeby mi tak lecialo. A i doczytalam ze szyjka juz 3 cm. Takze wszystko sie wycisza i oby tak dalej. Jeszcze z 10 -12 tyg i mozemy sie rozpakowywac.

Oby juz tylko bez komplikacji żadnych a będzie oki [emoji8]

Halo po świętach!!! Pojadly?[emoji13] bo ja chyba bede miala 2kg wiecej[emoji3][emoji3] a synus to ciagle kopie chyba w ogole nie spi[emoji13]

0d1ysek22oaj77fx.png
Moj tez wariuje.....a jutro wizyta az sie boje wejsc na wage u ginki. Masakra....czuje sie nabita-napuchnieta jak balon.

Oby juz tylko bez komplikacji żadnych a będzie oki [emoji8]

Kochana ja to i tak jestem pelna podziwu dla ciebie. Jestes bardzo odpowiedzialna i swiadoma kobieta w ciazy. Taka ktora dla swojego malenstwa poswieci wszystko aby tylko dobrze bylo. Czasem mi glupio ze ja marudze ze to ze tamto. A ty w rakiej sytuacji jeszcze pozytywne nastawienie. Niejedna powinna brac z ciebie przyklad. Wielkie uklony w twoja strone i oby tak dalej.

Nie ryzykuj z ta krzywa. Raz ze bedziesz niewyspana dwa ze nie wiadomo jak na nia zareagujesz. No i oczywiscie yrzeba byc na czczo. Takze ja byl przelozyla na inny dzien.

Dokładnie... zwłaszcza, że wyniki krzywej dość łatwo zaburzyć, a chyba nie chcesz jej powtarzać i się dodatkowo stresować ryzykiem cukrzycy...

Zdecydowanie lepiej wstając o 4 moc normalnie zjeść i napić się kawy...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A ja właśnie wyszłam z gabinetu. Córcia potwierdzona na 100% [emoji3] wszystko dobrze, młoda waży już 1178 gram. Od teraz wizyty co 2-3 tygodnie, co mnie bardzo cieszy ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super,i jaka juz duza dzieczynka. Az sie serce raduje ze dopiero takie kropki byly a juz kilogramowe wiercipietki sa.

Do góry